ay0 24 haftalık gebeyim 3-4 gündür kasıklarım da regl olacakmışim gibi bı sancı var arada karnimin içine vuruyor acısı belime sırtıma vuruyor canımı baya yakıyor sizce randevu alıp kontrole gidiyim mi yoksa kuruntu mu yapıyorum normal mi sancım olması 🥺
nursenasu27 ay0 benimde başıma gelmişti canım bebeğin gelişiminden dolayı rahimde büyüme yapıyor ona bağlı ağrılar sancılar vs olabilirmiş dinlenince daha iyi oluyordu 29 hafta olduk hâlâ sancı ağrı tarzı şeyler oluyor özellikle sol tarafta bebeğin pozisyonundan dolayı dendi ona da
Ecrin_47 ay0 bnde 24+6 günlük olduk bnim de kasıklarım ağrıyor belim e vuruyor bide bnim bel fıtığım var😫 şimdiden 🐧gibi yürüyorum 🥴
ay0 12245 ne kadar sıklıkla oluyor bende bebeğin ve rahmin büyüdüğünü düşünüyorum kuruntu yapmak istemiyorum ama canım baya yanıyor o düşündürüyor beni🙁
ghostty ay0 daha önce yaşadınız mı bu tarz ağrı? Benim de öyle, 14 haftalığım bir süredir sancım yoktu 2 gündür yeniden başladı mesela. Rahim büyüdüğü için oluyormuş.
yasen1 23+1 Bendede aynı belim ayrı ağrıyor karnım fazla buyudu hareket edemıyorum gibi bi yukardan tekmeler gelıyor bı kasıklarımdan bu gece fazlaydı benımde ağrım
ay0 nursenasu27 evet benim de sol tarafim da daha çok oluyor ama bebeği sağ tarafta hisediyorum teşekkür ederim cevap için
nursenasu27 ay0 rica ederim bebek kasıkta dedikler ayakları solda olduğu için acı duyarsın falan dendi her gittiğimde doktor ayrı bişe çıkarıyor devletin doktoruna bi ben memnun değilim heralde
ay0 nursenasu27 ben de değilim Ankaradayim özel çok pahalı olduğu için gidemiyorum bı muayne 6 binden başlıyor devltte ise yüzüne bakmıyorlar hep mutsuz dönüyorum🙁
nursenasu27 ay0 ooo baya bi yüksekmiş cidden sadece çok mu popüler bi hastanede böyle fiyat veriyorlar
ay0 nursenasu27 arkadaşımın önerisiyle kliniği olan bı doktora sordum fazla tanındık da değil ama ama iyi bı doktor bu fiyatı verdi başka bı yere daha sordum orası da aynı fiyatı verdi bilindik özel hastanelerde 4 5 biden başlıyor 😬