Mavisss12 ikosunbebisi canım ne güzel sen sona gelmişsin benim ikiz olduğundan sanırım 36 da alırlar diye düşünüyorum. Şuanda dediklerinin hepsini yaşıyoorum belim değilde daha çok vajinal sğrısı kasık ağrısı oluyor. Allah hepimize tüm hamilelere tüm annelere yardım etsin Rabbim kolaylıklar versin hepimize. 😔🤲🏻
Mavisss12 ikosunbebisi ah kaderdaşımmm bende bi kız bi erkek. Çok şaşırmıştım ilk duyduğumda çünkü ana tarafında yok bizim doktorum da o senin şansına olan bişey dedi. Bende içimden tövbe haşa bence şans değil bahtsızlık demiştim. Çünkü tekil gebelik bekliodım kızıma kardeş olsun diye ama Rabbim nasip etti iki tane can birden verdi. Bakalıö bide hayırlısı ile sağlıkls kavuşsak çok yordu hamilelik beni.. :(
Glr_grz Bnmde ikinci gebeliğim ikisindede sol kaburgam ağrıyor batıyor yatmak kalkmak işkence ayakları mı oluyor öyle olunca😪
Mavisss12 Glr_grz benimkinin kafası kesin.. solda kızım var sağda oğlum. benim oğlum maşallah dönmek istemiyor anlıyorum ama niye o kafası o kaburgamın içinde onuda anlamıyorum :(((
hayirlisi06 ikosunbebisi canım Dr sana doğum için gün verdimi Ben pazartesi gideceğim 33+4 oluyorum gittiğimde Gün vermez değilmi 2 hafta önce sorunca 36. Haftada gün veirirz dedi yani gününü belirleriz dedi ee ben zaten 36 da doğururum diyorum Yani kısaca doğacagi günü ne zaman karar veriyoruz planlı sezeryan olursa
ikosunbebisi hayirlisi06 henüz vermedi canım Banada kontrol günüm de gelmedi daha ama en son 36-37. Haftalara kadar durursa çok güzel olur demişti
Mavisss12 hayirlisi06 maşallah allahım bu haftalar gelicekmi diye bekliyorum hafta olarak değil artık ay bazında hesaplıyorum. Bitsin artık diye.. İnşallah gün istediğin zaman olur. Bebekler yada bebeğin sağlıklı sıhhatli olsunda önemli olan o sende sağlıklı ol inşallah :) Annelik çok zor çokkk
3kedili2bebekli Mavisss12 bende çok seçerek yiyorum şimdiden 15 haftalık olcak hala bulantim var prilamla duruyorum 😂
Mavisss12 3kedili2bebekli Allahım kolaylık versin Bacım ben zofer ilacıyla o dönemi atlattım yinede oluyodu ama eskisi gibi olmuyodu İnşallah zaman sanada şu gibi aksın hamilelik daha zor gerçekten. Doğumdan sonra bi şekilde toplanıp yapıosun sağlık yerinde olsun yeterki…
Beren_24 Mavisss12 Amin inşallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım inşallah 🙏🏼 bugün gittim doktora sordum da kafası orda olduğu için kendini ittiğinde yanma olması çok normal dedi. Hala dönmemiş sezeryan planlandı 🌸 39. Haftaya gün aldık bakalım hayırlısıyla inşallah gelirler 🌸
ikosunbebisi Mavisss12 aynı şekilde çok şaşırdık bizde ilk öğrenince benim babaannemin varmış ikizleri ama erken doğum olmuş yaşamamışlar hatta onunda aynı şekilde iki erkekmiş 😂 Rabbim verdi bizede şükretmek düşer hiç öyle kötü düşünme canım her zaman bir hayır vardır 🫶🏻 bende çok yoruldum inanki bir haftadır annemde kalıyorum artık hiç bişey yapamaz oldum saatim saatimi tutmuyor 🤔
hayirlisi06 Mavisss12 Ben gerçekten bu gebelikte psikolojik olarak ve fizyolojik olarak çok yoruldum şimdi birde grip oldum Rabbım sen büyüksün en iyisini bilirsin diyorum elimden duadan başka birsey gelmiyor evde iki tane daha çocuk var sanırım çok yoruldum dua bekliyorum
3kedili2bebekli Mavisss12 zofer bende yan etki olarak bulantı yaptı 😂 teşekkür ederim inşallah bir an önce zaman geçse dogsa diyorum ikizlerim var hamilelik çok büyüyor gözümde valla
Mavisss12 ikosunbebisi aynısıyız 6 yaş kızım var benimde beni Çok zorluyor onla ilgilenemediğimde oturup ağliyorum keşke hamile kalmassydım diye. Çünkü ne yemek ne oyun ne başka bişi hiç bi şekilde ihtiyaclarını karşılaysmıylrum… Çok üzülüyorum… Annelik çok zor zaman hızla aksın gitsin istiyorum… Kızıma söz verdiğim herşeyi yapmak istiyorum
Mavisss12 3kedili2bebekli vallahi çok zor Allahım kolaylık versin. Ben 5 ay yatalak hastası gibi yme içme yok hep kusarak geçirdim ve 9 kg verdim. Ve hep yattım. Şimdiki halime şükrediyorum.. Ve gerçekten zamanın azaldığına şükrediyorum. Doğum sonrası bi şekilde herşey düzeliyor sağlıksal anlamda.. Ama hamileyken hayat berbat geliyor ve ben aşırı mutsuz keyifsiz biri oldum. Ve hep öfke sorunu yaşıyorum. :( zofer bile az etkiliyordu ama yutmadığımda daha kötü oluyorum. Benim ikizler karnımda sizinkiler dışarda allah kolaylık versin canım. Sağlıkla al kucağına
mrvgrbz Kızlar bu yaşadığınız sıkıntılar kaçıncı hafta da başladı, ben şu an 9 haftalık ikiz gebeyim en büyük sorunum mide ağrısı yanması o da hamilelik öncesi vardı bende, ilerleyen haftalar da ağırlıktan dolayı mı zor oluyor ?
Mavisss12 mrvgrbz benim 6+5 iken başladi ve 5 aya kadar devam etti canım. Benimde mide yanması ağrısı ile başladı ve sonra kusma bulantı ve ağrılarla devam etti. Ayrıca birde kanamam oldu 4 ay boyunca iğneler serumlar… Ağırlık tam 5 aydan sonra başlıyor zorlamaya. Ben şuan 7 aylığım inşallah az kaldı. Allah’ım tüm ikiz gebelere yardım etsin. Tüm hamilelere benim dayanıcak gücüm kalmadı diye ağlıyodum hastanede eşime hiç unutmuyorum Annemlerde uyurken annem öldüm mü diye başıma gelip beni kontrol ediyodu ağlıyodu başımda hatta böyle olcaksa alsınlar ben kızımı kaybedemem diyodu çok zordu o günler… kalbimde de üfürükten olduğundan öyleydi Rabbim kimseye böyle zorluklar yaşatmasın…🤲🏻😔
ikosunbebisi Mavisss12 neyseki geçici bir dönem canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah