Nurozi Merhaba anneler 30+2 erkek bebeğime gebeyim. Kızım 2.950 doğmuştu. Erkek bebeğimin detaylı ultrasonunda damarda çentik çıkmıştı bebek yeterli beslenemiyor çentikten dolayı küçük olabilir diyip aspirin başlamıştı. Bugün kontrolde bebeğim 1320 gr olmuş bana az geldi ya bu haftalarda böyle olup toparlıyolar mı sonra 😕
Hellomy99 Nurozi kilosuyla alakalı bir yorum yapamam bildim yok ama tavsiye olarak söylemek istediğim Beluga mercimeği bebeğe kilo aldırıyormuş diye duydum doktora bir danışıp yiyebilirsin belki işe yarar biraz destekler kilo alımını eğer azsa
Iremsel_ Nurozi 31+4 de 1800 gr idi doktorum haftasıyla uyumlu ne iri ne zayıf demişti kız bebek bu arada 33+2 olduk şuan kaç bilmiyorum görüş günü 35 de🥲
Papatya05_ Nurozi 30 haftalık bebek kilosu • Az: 1200 gramın altı • Orta (normal): 1300 – 1600 gram • Yüksek: 1700 gram ve üzeri 👉 Ortalama olarak 30 haftada bebek ≈ 1400–1500 gram civarındadır. Gbt böyle yazdı ona göre normal oluyor sizinki gayet
Emlly Nurozi bende erkek bebeğe gebeyim 31 hafta ama kontrolumüz bu hafta kilosunu bilmiyorum ama kızım 2800 doğdu anne sütüyle hemen toparlardı sağlıklı olduktan sonra kilo önemli değil bence 😇