Aselgozde123 Kızlar dualarınıza ihtiyacım var sabah sezeryan doğumum olucak İnşallah dua edin korkuyorum ❤️
Nur9707 Aselgozde123 Aselgozde123 Rabbim inşallah çok büyük kolaylıklar sağlar benimde doğumun çok yakın gibi ve ağrın sancım çok Benim için de dua eder misiniz adım Nur ben çok korkuyorum da
Noyimommy Aselgozde123 inşallah bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz ikinizde sağlıkla evinize dönersiniz 🌸❤️
yildiz93 İnşallah sende bebeğinde sağ salim çıkarsınız, bizim için de kokla bebeğini bol bol dualarımız seninle 🙏🏼
Aleynaa8 Umarım her şey gönlünüzce istediğiniz gibi güzel geçer. Sağlıkla Mutlulukla kavuşun yavrunuza inşallah
Svgkry Aselgozde123 uyuyabilecek misiniz? Benim daha ayın 15inde dogum ama şimdiden geceleri stres basıyor.1. Çocugumun dogumundada gece heyecandan uyuyamadım(çok pişmanlıgını yaşadım) bundada uyuyamam gibi geliyor. İnşallah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız🙏🏻
Aselgozde123 Svgkry uyuyamam sanıyodum ama biraz uyudum benimde 2 ci gebeligim ilki gibi geçiçek sanmıştım ama hiç öyle olmadı korku ve heycan var aama ilk çoçukdaki gibi olmuyomuş ☺️❤️