beyzzsenturkkk ruvydadrsn 16 olucam haftaya pazartesi bu haftadan önce öğrenen herkesin değişti bence bekle
Hellomy99 ruvydadrsn biz 22 haftalıkken öğrendik ikili taramada tahmini söylüyorlar ama net olmuyor sonuç bize ikili taramada %90 erkek gibi demişti 16. Haftada da göstermedi 22.haftada detaylı da kız olduğunu öğrendik
nurten1907 Ben 12. Haftada öğrenmiştim doktor yüzde 60 70 dedi sonra 16 hafada netleştirdik kontrole gittiğimde
ruvydadrsn beyzzsenturkkk O kadar heycanlıyım ki sabırla bekliyorum şehir hastanesine gidiyorum bende değişkenlik gösterir mi bilemedim 🤷♀️
ruvydadrsn Hellomy99 şakacı prenses yaaa💕🧿 Maşallah Bende eşyalarını alırım sonra böyle olur diye çok arada kalıyorum 🫣😄
ruvydadrsn MS2 erkek bebekler daha erken mi cinsiyeti belli ediyor bir çok herkes öyle diyorda sizde diyince 🧐🥰
Hellomy99 ruvydadrsn tahmini olarak söylüyorlar doktorlar ama 16 dan sonra daha net oluyor en garantisi detaylı ultrason
gzmnrhal ruvydadrsn 12 haftalik gittim doktor bakmadı kücük daha diye ikili sonucunu göstermeye gidicez 15aralıkta ve 14+5 olucak görücez insallah çok heycanlı 😁 ama 12ci haftadaki ultrasonda elini falan sallamasi daha çok bebege benzemesi çok güzel hisler :)
ruvydadrsn gzmnrhal Ben kalp atışlarında çok duygulanıyorum 🥹 O günleri sabırsızıkla bekliyorum bende inanın Nasıl güzel bir histir 🥰
ruvydadrsn Semilk05 gzmnrhal ikili tarama sonucunuz nasıl çıktı peki benimde pazartesi var çok stresliyim kötü bir şey duyarım diye
ruvydadrsn Fatmanur_0416 Bende arada kalıyorum ya bebeğin sağlığı açısından bilgim olur diye en azından maşallah 🥰🧿
ddrys Devlet hastanesıne gdyorm 13 haftalıkken gtım bacak arası net acıktı tahmın söykemedı ufak dıye 3 hafta sonra gel dedi 18 haftalıkken anca randovu bulup gtm direk erkek dedi💙
Iremsel_ ruvydadrsn 11+3 de gördü ama söylemedi 11+6 fa eminim artık dedi ve söyledi hala dağişmedi 33+2 olduk kız bebiş💖
Iremsel_ ruvydadrsn teşekkür ederim canım amin inşallah hepimiz sağlıcakla kolayca kucağımıza alalım inşallah 💖
Fatmanur_0416 ruvydadrsn bende yaptırmak istemiştim ama şehir Hastanesi’ne randevu bulmak çok zor ben bulana kadar geçti haftam yapamadım özele gittim 8.500 dedi bana biraz fazla geldiği için kaldı ama çok şükür bebeğim sağlıklı ama imkan varsa yaptırmak güzel 🌸😊
MS2 ruvydadrsn ben de öyle duyuyorum ama oğlumu Türkiye’de kızımı Almanya’daki doktorumda öğrendim burda zaten 17deb önce tahmin bile yapmıyorlar Türkiye’de olsaydım kız olduğunu da bence erken öğrenirdim gibime geliyor 😅