sevval66 Masal2021 kendin düşürüceksin dedi yada kürtaj dedi 3.doktora gittim üçüde aynı şeyi söyledi
asil15 sevval66 şuan kaç haftaliksin bilmiyorum ama bence 8 hafta sonuna kadar bekleyin sana bir zararı yok artı ben 6 haftanın sonunda kesyi 8 haftanın sonunda bebegi gördüm şükürler olsun şuan 26 haftadayiz
asil15 sevval66 ama daha erken söyle soyliyim ben 6+1de gittimde sadece kese vardı sonrasında 6+4 de kanamam oldugu için gittim de kese yeni oluşmuş dediler ve 2 hafta sonunda gel bebegi görürüz dediler ve çok şükür 8+5de bebegi gördüm yani demem oki acele etme daha 2 haftan var.
sevval66 asil15 en son beta 24000 di çoktan gözükmesi gerekmiyor muydu ben doktorlara inandığım için kürtaj olucam ama korkuyorum ya can alırsam Allah korusun omdan korkuyorum ya onlara kıyarsam kafam çok karışık beklersen sana zarar verir diyorlar keseler
asil15 sevval66 yoo niye zarar versin ki madem boşsa ayrıca bekleyin ya dolarsa diyede düşünün.daha 2 haftan var.
Yank sevval66 7. Haftada bir perinatologa gorunup ona gore karar verin devlet hastanesinden perinatologa sevk aciyorlar siz de mhrsden sira alip gidiyorsunz
minikmucizem356_ sevval66 eğer ağrınız ve kanamanız yoksa bence birazcık daha bekleyin burada bir akrabama da kese boş bebek gelişmemiş demişlerdi başka bir doktora göründü öyle bir şey yokmuş bazen tek doktorla kalmamak gerekiyor
sevval66 minikmucizem356_ 3 doktor gördü kesemin biri 20 cm biri 10 7 haftaya yakınım yolk kesesi de yok üstüne 3 doktorda aynı şeyi söyleyince emin oldum aslında
elifin_ Benim de görünmemişti kesem 18mm idi doktor 25 mm olana kadar boş gebelik diyemeyiz demişti. Doktorlar sizin bir zarara uğradığınız Ile ilgili bir söylemde bulunmadıysa bence bekleyin, 25 mm den sonra boş gebelik deniyor
eses26_ elifin_ kesenin büyüklüğüyle alakası yok sağlıklı olmayınca 25 mm olmuyor 12 mm keseyle 10. Haftada kürtaj oldum
orkidemm_ sevval66 sana yorum yaptım cvp vermedin aynı şeyi yaşamıştım ne yazık ki gebeliğin kürtaj gerektiriyor gibi