Tomriscvn sadecece FatmaZehra06 edanurkdrsz Ya kızlar bu hastanede doğum paketinin içinde neden detaylı ultrason yok diğer tüm hastanelerde var sinir oldum bu konuya sizler nerede çektirdiniz veya çektireceksiniz 8 bin tl istiyorlar
mercanne Tomriscvn canım güven, tobb, memorial bunlardan paket fiyatı almıştım hepsi detaylı kapsam dışı demişti. Başka bir birim baktığı için sanırım. O paket direkt kadın doğum doktorunun anlaşması
sadecece FatmaZehra06 evet randevuma gittim ve de çok da memnun kaldım. Detaylı olarak bilgilendirdi ilaçlarımı yeniledi. Ultrasonda da detaylı anlattı bilgi verdi ve cinsiyetini de öğrendik. Sonrasında paket satın aldım. Sekreteri de ikbal hanımın kendi cep telefonunu verdi. Ocakta detaylı ultrason yaptıracağım 2. Kontrolüme gideceğim. Tomriscvn
sadecece Tomriscvn benimde çoğu sorduğum hastane de detaylı ultrason dahil değildi. Ben ikili tarama için bilkent şehir hastanesine gitmiştim o gün bana detaylı ultrason içinde randevu verdiler. Ocak da oraya gideceğim. İkbal hanım orada yaptırabilirsin dedi. Yaptırdıktan sonra ikbal hanıma gideceğim.
FatmaZehra06 @Tomriscvn evet renklı 3 tane fotoğraf verıldı herseye detaylı olarak bakıldı ve raporu verıldı 30-40 dakıka surdu aslında bende yenı yaptırdım ya ne çabuk zam gelmıs 9 aralıkta yaptırmıştım
Tomriscvn FatmaZehra06 Bende çok şaşırdım doğum paketini almaya gittiğimizde siizn dediğiniz fiyatı demişlerdi geçen hafta bir sorduk 8 bin dedi dedim daha yılbaşı bile gelmedi yani 1 hafta arayla hemen zammı yaptınız
FatmaZehra06 @Tomriscvn ben temmuzda aldığım da zam gelecek doğum paketlerıne demıslerdı yanı en azından ona gelmemıs Hıcbırseyın Fıyatı yerınde durmuyor malesef sız Hangı doktora takıplısınız kaç haftalık
Tomriscvn FatmaZehra06 Serap hocaya takipliyim 14 haftalığım şuanda siz ikbal hocaya gidiyorsunuz diye hatırlıyorum inşallah memnun kalırım herşeyden daha ilk defa 12.haftamda gittim çünkü 🤣
FatmaZehra06 @Tomriscvn insallah kalırsınız belli mi cınsıyetı detaylı ultrasonu 21. Haftada yaptırdım ben sızın daha var
Tomriscvn FatmaZehra06 Serap hoca 12+5 de tahminde bulunup kız gibi dedi ama 16.haftada tam söylerim dedi bende merak ediyorum
Tomriscvn mercanne lokman hekim,koru,ortadoğu,losente bunlarda vardı içinde hayır olmasın tamamda insan 1 hafta içinde hemen zamda koymasın ona sinirlendim birazcık yılbaşından sonrada koyar zammı kesin 🤣
FatmaZehra06 @Tomriscvn bana da 16. Haftada soylemıstı ama ben daha önceden başka bı özelde ogrenmıstım