nidaalemdar kızlar hastanede nöbetli calısan ebeyim bazen nöbet sartları beni o kadar zorluyor ki 24 saat bazen uyumadan dinlenmeden gecebiliyor, içimde hep bir endise bir sey olucak korkusu olusuyor, ebe olup her şeyi bilmek de cok zormus gerçekten…
Noyimommy nidaalemdar ben de çocuk yoğun bakım hemşiresiydim artık dayanamıyodum sonrasında servise geçtim ama gerçekten akşam 10 da uykum geliyodu çok zor geçiyodu gece
Noyimommy nidaalemdar her şeyi bilmek zaten ekstra zor inanın allahtan doktorum çok anlayışlıydı doğumda bebeği çıkarır çıkarmaz nefes al nefes al diye panikledim doktorum sakinleştirdi ağız için temizle de rahatla diye spanç verdi
nidaalemdar Noyimommy sormayın ya ve yer degisikliği talebim reddediliyor rabbim yardımcımız olsun calısan annelere
Noyimommy nidaalemdar doktorunuzla konuşsamız bi evrak felan verse benim sorumlum o riske giremedi içerde sürekli akciğer filmi çekiliyo diye doktorum da istemedi zaten bir kere ben içerdeyken unutup çektirmişler bi kere bişey olmaz ama sürekli olursa diye