elifcavusoglu Arkadaşlar merhaba uygun bütçeli detaylı ultrason yapan yer arıyorum mümkünse 3 bin ve altında olsun özel kliniği olan bi doktorda olur ….
meryem9797 elifcavusoglu devlet hastanesinde yapabilirsiniz mesela çam ve Sakura hastanesi. Ben geçen hafta yaptırdım. Memnun kaldım
meinbaby_ elifcavusoglu burdan birkça yerde gördüm Cerrahpaşa Murat Dilmenerde yaptıran varmış . Bende onu araştırıyorum . Doktor Ayşegül iyi diyorlar
elifcavusoglu meryem9797 Merhabalar ücretsiz mi oluyor. Kaç dk sürüyor? Ben randevu bulamamıştım nasıl aldınız?? Renkli gösteriliyormu bebek? Rapor falan çıktı veriliyormu bide ?
meryem9797 gulay_acabey55gmailcom önce normal kadın doğum polikliniğine randevu aldım onlar size yeşil alan açıyor. Sonra randevu bakıyorsunuz. Ama sizin aciliyet var sanırım. Küçükçekmece Sultanmurat vera kliniğinde 3500 çekiyorlar.
gulay_acabey55gmailcom meryem9797 Meryem hanım tesekkur ederim Ben 12 haftalığım sadece günü geleceği zaman özelde yapamam ancak devlet h. Yapabilirim ama bilmiyorum nasıl yapacağımı
gulay_acabey55gmailcom meryem9797 bu arada cinsiyet tahmini sizlerden tahmin almak icin nasıl resim yükleyebilirim😇
meinbaby_ meryem9797 kadın doğum uzmanı çam sakuradan olması şart mı acaba . Yakınımızdani kadın doğuma gitsem yeşil alan açsa olur mu ki . Bide çok geç veriliyor deniliyor siz hemen bulabildiniz mi
elifcavusoglu edannnnur özel klinik buldum 2500 ama erkek doktor olduğu için gitmek istemedim bazı özel kliniklerde uygun oluyormuş