cansukzc Kızlar 19+1den selam hepinize.geçen hafta 2 gün üst üste ilk kez bebeğimin hareketlerini hissettim.sonra 1 hafta oldu hic net olarak hissedemiyorum.ilk gebeliğim bu.tedirgin olmam gereken bi durum mu bu sizce :(
sunbloom123 cansukzc hayır canım evham yapma 28-30 haftadan sonra düzenli takip öneriyolar sırtı dönükse arkaya hele hiç hissedilmiyo hareket içini ferah tut 🌸🤲
Nisanmomy cansukzc canım bu haftalarda çok küçük olduğundan hareketler düzensiz olabiliyor. Benim de öyleydi bazen hissediyordum bazen hissetmiyordum. Bebek büyüdükçe düzene giriyor 🌸
Zbyd3 cansukzc 25 hafta oldum daha ı Yrni hissedıyorum ıkı gğn önce hiç oynamadı . Endişe etme o haftalarda benimde oyle oldu . İlk gebelik benimde . Yinede karnını dinlemeye çalış belli belirsiz bişey hissedersin🌹
sunbloom123 cansukzc 27+3 ken hareket hissetmiyorum bir gün öncesinde baya hissediyodum diye acile gittim orda bile doktor şuan düzenli hareket için daha erken olduğunu söledi rahat olun benimde ilk gebeliğim devamlı gitmek istiyorum 🤣🤣
cansukzc sunbloom123 yalnız olmadığımı bilmek ne güzel,eve kalp atışı dinleme cihazı alma fikri çık aklımdan diyorun sürekli😂
sunbloom123 cansukzc ultrason cihazına kadar gitti aklım bii ara olsa keşke me güzel bakarım her gün diye sen düşün artık 🤣🤣🤣
Hellomy99 cansukzc o haftalarda çok normal düzenli hissedememen korkutma kendini 22 den sonra biraz daha sık hissediyorsun ama bebek bir hafta çok hareketli oluyor diğer hafta çok sakin korkma yani hemen