Eylul0212 Sukriyeren1801 Güzelyalı hastanesi Selçuk gurbuze gidiyorum ben çok memnunum . İstediğin an ulaşıp sorunu sorabiliyorsun. Çok fazla hastası olmasına rağmen asla seni yarı yolda bırakmıyor . Herşeyinle ilgileniyor
Synonyms adanalı değilim evlenip buraya geldim. bi kadın doğum doktoru edinelim istedik. önce medline nursel arslanhan a gittim tavsiyeler üzerine. çok şey anlatıyor bilgi paylaşımı iyi ama sizi dinlemiyor. derdinizle alakalı konuşmadığını düşünüyorum. ona giderken düşük yaptım tlf açtım düşük yapıosun cnm dert etme dedi gelmem gerekir mi dediğimde de sen bilirsin gelmesen de olur dedi. bende bir daha gitmedim. prof. a gideyim dedim turan çetini tavsiye ettiler tüp bebek yapma çabasında olan bi doktor kendimizi zor kurtardık:) yine medline eray memeç e gidelim dedik. ilk gün çok iyi geldi ne tahlil varsa neden istediğini anlatarak rahatlattı bizi. sonra hamile kaldım eray beyden ilk günkü ilgiyi hiç göremedik. çok soğuktu ve beni sürekli düşük yapacakmışım endişesiyle 4 ay yaşattı. doktor değiştirdik onda da öğrendikki eray beyin bana verdiği ilaçlar gereksizmiş. 4 ay boyunca boş yer iğne yapmışım kendime. düşük olması için hiç bir sebep yokmuş. neyse şimdi acıbadem hastanesine gidiyorum erdal candan a. gerçekten çok iyi bir doktor. muayenesi kontrole de gitseniz yarım saatten aşağı sürmüyor. her seferinde detaylı kontrol ediyor ve çok pozitif bi doktor. kesinlikle tavsiye ederim.