Mhra5 4 aylık bebegim 2 haftadir kakasi afadersiniz mukuslu oluyo bebegim surekli agliyo uyanık oldugu zaman agliyo alerjisi olabilir mi happy kidse giremiyorum yarin randevumuz var ağzından cok salyada akıyor
edaabykl Mhra5 gürültülü ve mukusluysa alerji olabilir benm oglumda o aylarda mikrop kapmisti kakasi mukusluydu tahlil verince çıkmıştı ilac kullandik duzeldi istersen bi tahlil ver kakasini bise cikmazsa zaten anlatirsin o yonlendirir seni napcani
Ulkumom Mhra5 kızımın mukuslu sesli kanlı kakası vardı evet alerjisi çıktı. Çok ağlıyordu çok huysuzdu. Alerjisini anlayıp ona göre yol aldık ve düzeldi. Ama tek başına mukus sanırım alerji diyemiyorlar kaka testi yaptırdım defalarca. Çok sesli ve kanlıydı üstelik.
Mhra5 edaabykl Gurultulu yapmiyo ama su gibi yapiyo cok agliyoda yarın goturcem sagolun cevabınız icin
edaabykl Mhra5 ya bakteri filan olunca genelde mukuslu oluyo ve karin agirtiyo agrisi vardır onun yinede sabah giderseniz kakasina islak mendil degdirmeden kapatin onu goturun hemen ordan veriyorsun ornek zaten bende bole yapmistim
ABusraaaa Mhra5 dış sancısı çekmesi dişin hemen çıkacağı anlamına gelmiyor yerini hazirliyordur dişler canım ne zaman patlatır oda çocuğa bağlı belki gene 10 11 ayı bulur. Ama tabiki genede doktora goturun benimki bı tahmin sadece belki başka bi karın ağrısı vardır.
Mhra5 Ulkumom Kan görmedim ama aşırı agliyo huysuz karni tok gazi yok susmuyo alerji olunca ilac mi kullanılıyor
Siinneemmm Mhra5 merhaba, besin alerjisinin en belirgin özellikleri mukuslu kaka, vücütta egzama , birde kusma. Biz bu belirtileri yaşamıştık. 5 aylıkken alerji testi yaptırdık ve yumurtaya alerjisi çıktı