Mervezzz Kizlar nasıl kilo aldirabilirim, yada bu saatten sonra daha iyi kilo alımını sağlayabilir miyim? İyi beslendiğimi düşünüyordum bol bol meyve vs yiyorum ama az kilo almış, 32+1 de 1800 gr di
Mmtomyr Mervezzz ben 37+5te doğum yaptım 2315 doğdu sağlığı yerindeyse yemene içmene dikkat ediyosan kafana takıp stres yapma bence dışarı çıktılarında öyle böyle büyüyolar zaten son zamanların tadını çıkar 🌸
Fulyaaa1 Mervezzz biraz genetik gibi geliyor bana yeme içmeden ziyade. Elbette etkisi var ama çokta zorlamamak lazım diye düşünüyorum🌸
demetov Mervezzz 33+3 te 1880 di benim senin yine iyiymiş 36+0 da kontrole gideceğim bana da minyon dedi
mcrukiye @Mervezzz cnm bende geçen 31 +4 de gittiğimde 1800 demişti ve bugün 34+3 gittim 2550 dedi erken doğum riskim de var bu arada ve ben bu arada kaşar meyve ve bol su içmeye özen göstermeye çalıştım erken doğum riskim olduğu için biraz fazla fazla yemeye çalıştım ki bebişim biraz toparlansin ve kilosu iyi olsun diye sende bunlara dikkat edebilirsin çerez yemeye bak hani
Minikkkk_0 Mmtomyr merhabalar bende 36+4 üm 2100 gram sizin doğum süreciniz ve sonrası nasıl oldu acaba özel değilse bilgilendirir misiniz
adatuna Mervezzz doktorum bizim dışarıdan müdehale ile kilo aldırmayacağımızı söyledi yani kaşarla kefirle olmuyormuş :) benim de 1 hafta geri karın çevresi. Anatomik yapısı bebeğin plesanta yaşısı yerleşnesi vs asıl etkili olan şeylermiş
Sayoss Mervezzz daha 35 haftalık zaten 38-39 olana kadar 3000 kilo olur Rabbim izniye sn hep sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah diye dua et canım
Gulsen0606 35 haftalığız 2200 gram benim kızımda, sağlıklı olsunlar kilo alırlar doğunca kafana takıpta strese girme bence :)
Mmtomyr Minikkkk_0 13 saat normal doğum bekledik olmayınca acil sezeryana döndü bebiş biraz küçük oluyo tabii ki ama bir iki haftada toparlanıyolar küçük olduğu için emme refleksi çok kuvvetli değildi onu da silikon meme uçlarıyla çözdüm şu an üç buçuk aylığız ama halen uçla devam ediyoruz. Sağlığı yerinde olunca kiloyu hiç problem etmeye gerek yok bence, ben hiç sorun etmedim gün içinde de üç defa mama verdim ek takviye olması için sorunuzun cevabı bunlar mı bilmiyorum ama sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplarım 🌸
Minikkkk_0 Mmtomyr ne güzel bende kilosunu problem etmiyorum bebeğim nasıl isterse ister zayıf ister kilolu yeter ki sağlıklı olsun kilolu bebekler sağlıklı zayıflar sağlıksız diye birşey yok sonuçta bakalım sabırsızlanıyorum artık kucağıma almak için
Mapiamapia Mervezzz benimde bebegim kucuktu ve gebelik şekerim olmasına rağmen geriden geliyordu bende çok üzülmüştüm neden böyle com iyi besleniyorum dikkat ediyorum diye daha sonra kaşar peynin8rini cok okudum duydum burda kızlardan bu hafta ilk kez denedim ve ilk kez bir haftada 350.gr alarak farkı biraz kapattı bebegim cok mutlu oldum çünkü erken dpgum riski oluyor tabi miyadindan önce dogarsa küçücük olur diye ister istemez insan endişe ediyor sizde deneyin kaybedecek birsey yok tabi kesin ondan mı bilmiyorum ama ben 33+5teyim farklı olarak bunu denedim