Nesliiii Arkadaslar bacak arasındaki kemiklerim agrıyor doktora gittimm bi problem yok bu agrılar doguma kadar devam edebilir dedi magnezyum kalsiyum verdi ama yinede agrıyor benim gibi olan var mı ?
Linam Nesliiii Benimde aynı şekilde ayağa kalkinca daha çok hissediyorum sanki hemen doguracakmisim.gibi sancım oluyor ve çocuk tekmede atmıyor acaba bu haftada normalmi
Nesliiii Linam ayaga kalkarken yatakta dönerken agrım oluyor benimde inşallah normaldir doktorum problem yok dedi ama
Serapylmaz123 Benimde 27 haftanın içinde olmuştu sızlıyor gibi değişik bir agrıydı korkmuştum hatta randevu günüm o zamanlar içerisindeydi doktor baktığında herşey normal dedi. 27 ile28 arası oldu şimdi geçmeye başladı
Serapylmaz123 Nesliiii 28+1 im bnm bir hafta sürdü . İlerleyen zamanlarda ağırlaştıkça yine ara ara olur . Hamilelik sürecinde normal canım.
gizempoyrazim Bende cok yasiyorum o sorunu sanki bacaklarim benim degil. Uyurken agridan sonra aciya geciyor artik magnezyum kullaniyorum ama oda bir zaman sonra etkisini kaybediyo insallah gecer yuruyemiyorum
Nesliiii gizempoyrazim inşallah geçer ben hem magnezyum hem kalsiyum kullanıyorum bide çalısıyorum çok zor oluyor yaa daha 2 ay daha calısıcam
Nesliiii Gurbettebianne yaa normal olsunda cok şükür kafamada takıyorum acaba bi sorun var mı diye zorluyor ama yapcak bişe yok demekki aynı şeyleri yasıyorsak
Nesliiii Serapylmaz123 saglıklı olsunlarda yapcak bişi yok demekki katlancaz mecburen endişe ediyorumda acaba problemmi diye
Gurbettebianne Nesliiii aynen aynen canım bende doktora gittim sırf bunun için , iç bacağım ağrıyor açıp kapayamıyorum , yataktan felan kalkarken ağrıyor diye . Napalım buna şükür çekecez canım 😊. Korkma sende