leylaaa01 25 Kasım 47 1 Aralık 447 3 Aralık 882 Evet 2 kat artıyor ama neden acaba böyle orantılı artıyor böyle belirli bir yükseliş olmuyor bu beni endilendiriyor
minnosbirkiz leylaaa01 hayırlı olsun, olması gerektiği gibi artmış, herkeste bi anda 3-5 katı artmıyor, bu sefer öyle artmış olsa doktorlar onuda farklı yorumluyor, 2 gün sonra nasipse keseyi görürsünüz içiniz ferahlar
Esma006 leylaaa01 güzel artmış son artış ama böyle beş gün ara verip de öyle kan verme anlayamazsın iki güne bir kan ver
leylaaa01 Çok şükür tabiki ama böyle biraz daha sanki artması gerekiyormuş da artmıyormuş gibi geliyor bana
leylaaa01 🙏 doğru söylüyorsunuz çok tşk ederim aynen öyle artışta sağlıksız olmasına sebep ama yinede işte evhamlanıyoruz .. zaten kese görünse içinde bebek var mı bebek olsa kalp atacak mı kalp atsa taramalar düzgün mü vs vs bitmez bu süreç 💆♀️
leylaaa01 Her iki güne bir kan vermek aşırı geriyor ilk gebeliğim değil . Ama orana vurduğunda 5 gün de olsa artma hızı belli oluyor .. artık pazartesi günü doktora gideceğim kan da vermeyi bıraktım bundan sonrasında Allahtan herşey