Tugcetekin aylserk uyusturcaklari icin hissetmezsin zaten cnm normal olsaydı o şekilde zor olurdu senin icin
Tugcetekin TugbaDnz muayene 90 tl cnm nisanda tasinicak hastane tema parkın oraya muhteşem bir hastane yapıldı orda fiyatlar daha pahalı olucak ama burdaki hastaneden kaydı olanlar zamdan etkilenmiycekmis biran önce git derim cnm arena parkın orda batı bahat hastanesi suanda doktorda reşat bahat
Tugcetekin Elifbekir eskiden öyleydi ama malesef şuan degil yeni fiyat aldim 3250 olarak oda yeni hastaneye geçtiklerinde 6000 olucakmış suanda bu hastanedeyken kaydı olanlara eski fiyat uygulanicak. Acıbadem gibi kocaman lüks bi hastaneye taşınıyor 1 ay sonra
Elifbekir Tugcetekin bende yeni.aldım fiyat ama.normal.doğum olarak aldım canim.en fazla 1600 tl geçmez dedi bana ondan şaşırdım ama prenses değil. Normal. Doğum olarak aldım fiyat
Edebyahu Tugcetekin ben çok nazlıyımdır. Sezeryandan çok korkuyorum normal doğumdandan korkuyorum. Epidural de hiç hissetmiyorsak bende epidural isteyeyim😅
Merveyarali Devlet hastanelerinde veya şehir hastanelerinde epidural normal doğum yapiliyor mu bilrn var mi?
Tugcetekin Elifbekir Aynı banada 3250 fiyatı veren reşat bey oda yeni hastanede olucak doğumum eski hastalarına 3250 Yeni hastanede fiyat 6000mis
Elifbekir Tugcetekin ben ayın 20 sinde kontrol var gidince tekrar konuscam baklm ne diycek ama benim aldığım fiyat prenses değil direk normal dogum
ZhraFatih Tugcetekin ben bunu bilseydiimm sezeryan olmazdmm 🙄 yatisim yapildgnda 3 cm acklgim vardi suni verdiler 4 saat icinde 1 santim daha oldu 4 cm olunca dayanamdmm sezeryan istediimm
Tugcetekin ZhraFatih herkes bilmiyor canım o yüzden paylaştım 4 cm ken yapılıyor iğne sonrası sanci yok zaten baskı var sadece ıkınma hissi bi nevi bide açılmayı kolaylaştırıyor bu iğne çok sürmüyor doğuma girmen
B-P-R Tugcetekin prenses Doğumun yan etkileri Var Felç Gibi Oyuzden Çok Korkuyorum Yaaa Gerçekten İnsanlar Aklımızı Çok karıştırıyo Çevreden Gelen saçma Sapan Şeyler Bende normal istiyorum 28+4 Haftalıgim Şuan herşey yolunda ama Bilmiyorum Prenses Doğum iyimi acaba
Tugcetekin B-P-R ne bende ne tavsiyemle olan kişilerde hiç duymadım yan etki olduğunu doktorumla konuşmuştum bunu zaten öyle birşey olsa ben seni riske sokmam önermem demişti bana . Hiçte bir sorun yaşamadım şükür çok çok memnun kaldım