kayrasu Tüy dökücüyü sürekli olmasada kullanıyorum cilet kullanamıyorum ağda da çok acı veriyor siz nasıl yapıyorsunuz
Senacanblt_ kayrasu ben gebelikten önce lazer yapıyordum ama şuan bir süredir kadınlara uygun olan jilet kullanıyorum doğumdan sonra lazere devam edeceğim
Deletedmom_297 kayrasu o marka bana çok zarar verdi başka marka ayda 1 kezde olsa gebelikte kullanıyorum gebelikte önerilmiyor ama mecburum
Bu0 kayrasu o markayı bende kullandım bir kaç kez ama özel bölgeyi çok fena yakıyor sonra tahriş oluyo birdaha da kullanmadım
kayrasu Deletedmom_297 iyide veet veya sesu tahriş ediyor epify tahriş etmedi kokusu da yok siz hangisinin kullandınız
kayrasu Es07 doktorum sık kullanma demişti kullanım sonrası Aloe Vera kremi sürüyorum tahriş de etmedi
gllcanrsn Bu0 Epify markasımı yakıyor bende almayı düşünüyodum tüylerde azalma oluyormuş jiletten daha iyiymiş yorumlarda öyle demişler hep merak ettim
Bu0 gllcanrsn valla ben hiç azalma görmedim iki hafta bile sürmeden tekrar tüyler çıkıyodu birde aşırı derecede yaktı bende böyle oldu