Fulyaaa1 Kızlar hastanede ve sonrasında dagıtmak için isimli çikolata yaptırmak istiyorum yaptırıp memnun kaldığınız biyer var mı? Aynı zman da magnet içinde geçerli 🌹
momyflow Fulyaaa1 ‘dooratolye’ diye bi sayfa var instagramda kapı süsü yapıyor aynı zamanda çikolata ve kolonya da yapıyor ilk kızımda her şeyimizi oradan almıştım çok da memnun kaldık 3 sene oldu hala çikolatalı taptaze duruyor
Yazmelegi_ Fulyaaa1 kızımda aabaskitasarim sayfasından yaptırdım🌸 arkadaşımda kakao ağacı sayfasından yaptırmıştı oda memnundu bende ikisinden birinde yaptırmayı düşünüyorum aabaskitasarim magnet te yapıyor ama ekstra benim magnet yaptırdığım sayfa var oda baslazerkesim sayfasi
Nisanmomy Fulyaaa1 instagramda cezikdesign de arkadaşlarım yaptırdı çok beğendik. Güvenilir bir site bakabilirsiniz
demetov Fulyaaa1 ben trendyolda angel gift chocolate den yaptırdım yuvarlak isimli çikolata tadı da güzel 100′lü 2 günde teslim edildi. 575 tl ydi öyle pahalı da değil diğerleri gibi memnunum. Magnet yaptırmadım kendim Shein den malzemeleri seçip kolonya süsledim
Fulyaaa1 Yazmelegi_ çok teşekkür ederim çikolata için kakao ağacı baya makul geldi bende degerlendirecegim 🌸
anaolacak İnstagramda limoncicegi _nakis da çok güzel şeyler yapıyor, küçük bir hedap olduğu için fiyatları da uygun
meltemmustafa Makromelos sayfasında hediyeliklerimi ve kapısüsümü yaptırdım çok memnun kaldım tavsiye ederim 🌸