eveline Merhabalar, inşallah oğlumuz olacak. Arda ismini koymayı düşünüyoruz ama çevremizde bazı kişilerden olumsuz yorumlar alınca moralim bozuldu biraz. Sizce nasıl bir isim, ne çağrıştırıyor size? Başka önerileriniz varsa onları da yazabilirsiniz.
AslanEge eveline amaaannnn şu çevreyi takmamayı öğrenin bence millete ne sizin çocuğunuzdan hoşunuza hangi ismi gidiyorsa onu koyun derim. Milletin size ne faydası var Allah aşkına. Biri bir konu hakkında olumsuz yorum yapınca inadına yapasım geliyor 😎
Aysunays eveline Arda olumsuz yorum yapılacak bir isim değil ki. Ben çok severim arda ismini harika bir isim. Üç beş beynsizin lafına bakmayın çok güzel isim secmişsiniz
Sayke eveline 10 kişiye sorsak 9 u “bence bide şu ismi düşün” diyo. Bıktım vallahi. Sizin içinize sinmesi önemli, net olun. Yorum yaptırmayın hiç. Susuyolar.
eveline Gokturkmom_ teşekkür ederimm evet haklısınız ama olumlu da olsa olumsuzsuz da olsa yorumlar etkiliyor beni 😕
Havin49_ busbuss05 benim eşim de ikizlerimde yapız yaman istemiyordu bende o ismi çok istiyordum ilk oğlumuza eşimle ortak isim koymultuk ama kimse oğlumun ikinci ismini kullanmadığı için benim gönlümde bu isimlerden yana olduğu için eşim sen koy dedi
seher_3590 eveline insanlar herseye konuşurlar susturamayiz maalesef her şeye her zaman bir yorumları var sagolsunlar😀isim konusu sizin ve eşinizin bileceği iş içinize sinmesi önemli kaldı ki arda ismi gayet güzel bir isim bence adıyla yaşasın insallah 🥰