Ynckpgn Kızlar 31 haftalık hamileyim doktorum haftaya caroasprini bırakacaz dedi ama iğnelere devam dedi korkuyorum bende aynı durumu yaşayan var mı çok erken geldi bana
senos15 Ynckpgn korkma canım coraspirinin etkisi uzun kullanımdan sonra hemen geçmiyor zaten iğnede kullanıyorsun en doğru kararı vermiş doktorun kullanman senin için risk oluşturur çünkü
Ynckpgn gokceaytekin peki normal doğuma engel olur mu iğne kullanıyorum ve normal doğum yapmak istiyorum
cdss Ynckpgn 9 gün sonra kısmetse sezaryen olacağım , doktorum o gün vurulmayacaksın ama doğumdan sonra bir süre daha devam ediceksin dedi
gokceaytekin Ynckpgn normal doğum yaptım. Ama plandıydı suni sancı ile başlatıldı doğumum. 1 gün önceki iğnemi yaptırmadı doktorum. Gece 10 da yapıyordum. Yaptırmadı
mlsmrtgl Ynckpgn hamilelik başında aspirin ve oksapar ile başladım. Kanama alanım olunca doktor aspirini kesti iğne ile devam ediyoruz. İlk gebeliğimde de böyle oldu. Normal doğuma da engel değil iğne kullanımı.
Zeliha_plt38 Ynckpgn bende 4. Haftada iğne+hapa başladım 14. Haftada iğne kılcal damarlarıma zarar verdi burun kanaması yaptı ve bıraktık iğneyle devam ettim 32. Haftadayim şuan gayet sağlıklıyız çok şükür merak etme iğneyi düzenli kullan sadece