Deletedmom_297 Iremsel_ 1 günde kurur canım kurutmada küçülme ihtimaline karşı kurutmak istemedim ben zaten küçük kıyafetler iyice küçükmesinler diye 😂
ylnydgd Iremsel_ yünlü bile küçülmediyse bebe kıyafeti de küçülmez herhalde ya😅 bu bana daha çok güven verdi şu an
Iremsel_ ylnydgd valla biz 33+2 yiz hala bi şey yapmadık yapsam gelecekmiş gibi hissediyorum erteleyesim var hep 😂
ylnydgd Iremsel_ ben tekim ya aileler uzakta aynı zamanda çalışıyorum. O yüzden ağırlaşmadan halletmem gerekir diye düşünüyorum
Rumii22 Iremsel_ daha bugün tüm bebek kıyafetlerini battaniyeler vs olmak üzere yıkadım ve kurutma makinesine attım kurutma yaparken hassas modu seç ısı ayarı 2.seviye olsun
Iremsel_ Rumii22 aaa çok teşekkür ederim bilgilendirman için çok sağol renkli beyaz ayırdın mı peki canım çok renklı şeyler almadım çok az var atsam bi şey olmaz inşallah
Iremsel_ ylnydgd ağırlaşmadan yapmak önemli çakım evet bende çalışıyordum bıraktım artık yavaş yavaş başlamam lazım benimde
LadyX Iremsel_ önce hassas programda çalıştırdım ama %100 pamuk olduğu için ıslak bıraktı ben de karmada çalıştırıyorum artık
irmairma Iremsel_ benim makinam hiçbir kıyafette çekmedi ama şimdi yorumları okuyunca tereddütte kaldım doğrusu evde telim yok o yüzden ben de kurutmada yaparım diye düşünmüştüm
Iremsel_ irmairma benimde aynı şekilde işte canım bende ondan tereddüt ediyordum ama atacağım ya sonuçta ilkini atmasam da sonra illa girecek kurutmaya kış bebesi olacak fazla kıyafeti de yok zaten mecbur yıkanacak hep
Iremsel_ LadyX teşekkür ederimmmm bende ilk hijyene atar baktım kurumazsa bende karmaya atarım heralde ya da hassas a