mystery94 -Papatya33 canım ovulasyonları atsam bakar mısın 11 kasım regli oldum 17 kasım rahim filmi çektirdim
-Papatya33 mystery94 olur atin. Rahim filminin olumlu etkisi var inşallah sağlıklı bir gebelik elde edersiniz🙏
mystery94 melekyldz0 regliniz geçince mi böyle koyulaştı acaba nasıl oluyor öncesinde yapsam belli olur mu ben 11 kasımda regli olmuştum eğer hamile kalsam şuan yapsam belli olmaz mo erken gebelikte
melekyldz0 mystery94 ben tüp bebek tedavisi gördüm ama reglinize 2-3 gün kaldıysa erken gebelik testini ilk idrarla yapabilirsiniz bir çok insanda gördüm
-Papatya33 mystery94 dün yaptığın test 28inde yaptığın testtn daha mı koyuydu . 3. De de koyulasma var gibi geldi bana.
melekyldz0 mystery94 bana kalırsa 28inde yumurtlama başlamış 1ine kadar devam etmiş 2sinde çatlama olmuş
melekyldz0 mystery94 büyük ihtimalle öyle istersen havuç ve çiğ kabak çekirdeği ye yumurta çatlamada ve kalitede büyük etkisi var
Kitappsever_1 melekyldz0 canım kaset testte silik çizgi var zaten yeni olduğu için öyle aynı benimde böyleydi beta 21 çıktı hamileydm şuan 28 haftalıgm
melekyldz0 Kitappsever_1 yaaa bana da nasip olsun inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah