Merhaba arkadaşlar Sonunda bana da nasip oldu doğum hikayemi paylaşmak. 32. Haftamdan beri erken doğum riskim vardı bebeğim çok çok aşağıdaydı 2 hafta yatarak geçirdim 34. Haftamda 3 cm açıklığım olduğunu öğrendim acil ilaçlara başladılar nst de sancılarım 100 çıkıyordu fakat ben hissetmiyordum ağrım olmadığı için eve gönderiyorlardı. ciğer geliştiri oldum tam 35+3 te kontrolümde 5 cm açıklığım vardı yatışım yapıldı doğumhaneye aldılar. Nst ye bağladılar sancılarım 100 çıkıyordu ama bende hiç his yoktu suni sancı taktılar sancı bebeğime iyi gelmedi birden kalp atışları aşırı düştü o an bebeğime Birşey olucak diye çok korktum ilk doğumum bana hava taktılar fakat bebeğin kalp atışları çok dengesizdi acil Sezeryana alınmak zorunda kaldım belden iğneli spinal oldum çok güzel geçti ameliyatım belden iğneyi hissetmedim bile hemşireler çok iyiydi sohbet ederken 2 dk sonra bebeğimi gösterdiler o an öyle güzeldi ki ten tene temas yaptırdılar öptüm kokladım sonra bebeği götürdüler benim dikişlerim dikildi hiç Birşey hissetmedim bebek çıkarken herangi bir çekiştirme de hissetmedim sohbet ederek ameliyatım bitti sonrasında ilk ayağa kalmak evet zor oldu ama sonrası kolay kendimi yatağa vermedim hep yürüdüm ama malesef bebeğim Küvezde emerken hafif hırıltısı vardı diye aldılar bugün 4 günlük oldu ben iyileştim sayılır ağrılarım yok sadece gaz sancısı biraz zor oluyor her gün bebeğimi görmeye gidiyorum hastaneye süt götürüyorum inşallah 2 gün sonra çıkartacaklar bekliyoruz 35 haftalık olmasına rağmen öyle tombikti 3500 kilo 52 cm doğdu oğluşum inşallah en kısa zamanda evine gelir merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim❤️