Ps15 Burcusaydam afra ismini ben de beğeniyorum kız olursa düşünürdüm ama afra tafra deniyor sürekli o yüzden vazgeçtim😅
Hanifetaskiran Ps15 hangi isimle dalga geçmiyorlar ki 😊 En azından afra tafra eee nolmuş yani kı dediğin afra tafralı olur 😊 anlamı çok güzel ben de afra koyacağım afra tafra olayı umrumda değil 🤷🏻♀️ dalga geçecek olan her şeyle geçiyor
Burcusaydam Ps15 Caglacagla insanlar herşeye bahane buluyorlar neyle dalga geçmiyorlar ki İnan’ın bir başkası ne diyecek diye hiç düşünmüyorum çocuk benim çocuğum ben beğenerek koydum kimseyi ilgilendirmez diyip geçiyorum siz de beğeniyorsanız koyun aklınız da kalmasın 😊
Ps15 Hanifetaskiran afra tafralı insan da zor ama hele kadını hiç çekilmez😂 ama tercih meselesi bu tabi ki herkesin zevki farklı, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız😊
Burcusaydam Hanifetaskiran aynen ya 2 dengesiz insan için beğendiğim ismi değiştiremem ben çok seviyorum ismi anlamı da çok güzel hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah 😊
Ayseeoknn Burcusaydam afra melek afra mina afra sukeyna afra sema ben bunları çok yakistiriyorum canım bu isme benim kızımın ismi nasipse melek sare olacak rabbim bekleyen herkesin kucağına almayı nasıp etsin😊