Cagladevecioglu Hanimlar progestani hem agizdan hemde fitil olarak aliyorum benim gibi alipta mide bulantisi ve kusma hali olan var mi ? Normalde hcbirseyim yoktu dun almaya basladim ve bulanti Kusmam basladi 6. Haftamdayim
GamzeCan Cagladevecioglu evet canm mide bulantısı bas dönmesi halsizlik hersey yapar ama mide bulantılarında baslams olablrr
Haribo42 Cagladevecioglu banada öyle yapmıştı ben artık tiksindim içemiyorum o hapı öğürüyorum bana doktor verdiği halde biraz altta aldım sonra bıraktım kafama göre :)
Askkokuluyavrum Cagladevecioglu ilk 6-13 hafta 100 mg içtim simdi 200 mg çıktı tansiyon düşürüyor bas döndürüyor mide bulandırıyor sabahları içiyorum öğlene kadar kendimi toplayamiyorumm aksam olanı da gece yatarken içiyorum en azından ordan kurtarıyorum 😱
Senayerva Cagladevecioglu canım seninki beyaz yuvarlak şekilde kapsülmü bende ondan var ama fiitil olarak kullanılıyomu bilmiyorum
Cagladevecioglu GamzeCan benden ondan suphelendim ama bilemiyorm hcbiseyim yoktu hatta acaba bi sorunmu var diye doktora gtmistm yani dusun canm
Cagladevecioglu Askkokuluyavrum evet gece fitil olarak aldim bi nebze daha iyiydi ama sabah kaltm bulantim hat safhada kahvalti yapcak halde degilim suan annemi Aradimda o gelio bitik haldeyim
Cagladevecioglu Senayerva kullaniliyor canm hatta doktor alttan almami tavsiye etti icildiginde tansiyon dusuklugu yapiyo diye ama beni bitirdi bu ilac
Betilunlu Cagladevecioglu ben de mide bulantılarım geçti derken kanamam başlamasıyla başladım progestan 200e günde iki kez. Sağolsun mide bulantısı hunharca yetmezmiş gibi bir de baş dönmesi yaptı yer ayağımın altından kayıyordu sürekli 🤷🏻♀️
Selin4335 Ende de baş dönmesi yaptı mafoldunm çalışıyordum çok zorlandım fitil olarak kullan emin ol daha rahat edeceksin🤗
Gmze89 Ben gunde 4 tane iciorm 6 saatte bir bana da yapmisti dokroruma soledim biraz azaltalim die yada birakayim die kesinlikle olmaz birakirsan dogorursun dedi korktum bebeginn 2.adini progestan koyucam o derece ictim o ilaci yani