dilosumm geçen hafta ultrason fotoğrafında bebek vardı ama bu hafta gittim ultrason fotoğrafında bebek yok ve 6+3 haftalık gebeyim
nursenasu27 dilosumm başka doktora git canım hiç sıkma canını cihazından kaynaklı kendileri bile zor görüyordur eminim dün bebeği görmek istedim dalga geçer gibi boş ekran gösteriyor bana çocuğa ait bi görüntü yok yani
panikedos dilosumm 6+3 te benim de gözükmedi canım şuan iğne ucu kadar görünmez dedi yolc sac görünmüştür belki bebek için erken daha bana 10 gün sonra gel dedi boş gebelik filan da demedi erken dedi sadece bekle bir hafta daha
asil15 dilosumm aynısı yaşadım maalesef bebek gelişimi durduğu için gözükmüyor o yüzden bu durumda bos gebelik deniliyor
dilosumm Gks_01 doktor boş gebelik olabilir dedi yani geçen haftada ki olan bebek şimdi yok doktor da göremedi düşük olmuş olsa kanamam falan olur onlarda olmadı anlamadım yani
Gks_01 dilosumm geçen hafta bebeği gördüğünüze emin misiniz peki ? Bence başka bir doktora da görünün cihazla alakalı olabilir
medisinbebisi dilosumm başka bir doktora görün istersen boş gebelikse madem gecen hafta nasıl görmüş…?
dilosumm Gks_01 evet geçen hafta bende gördüm eşimde gördü doktorda gördü ultrason resminde de gözüküyor
dilosumm medisinbebisi bende bunu anlamadım geçen hafta gördü onu ölçtü biçti resmen ultrason fotoğrafta da belli bugün gittim göremedi boş gebelik olabilir dedi bilmiyorum ki
Gks_01 dilosumm bence başka bir doktora görün cihazla alakalı da olabilir stres yapma idrara sıkışık git
dilosumm nursenasu27 benimki de geçen hafta gözüküyor bu hafta yok şaka gibi kötü düşünmek hiç istemiyorum ama bir de kendinden emin gibi boş gebelik deyince modum düştü
nursenasu27 dilosumm 6 haftalık gebeliğimi kürtaj yapacaktı devletin acili boş kese sağlıksız gebelik vs diye hiç aldanma canım hemen kendi şehrimdeki özele gittim mecbur kaldım artık napim yoksa o doktorun ağzına baksaydım sağlıklı gebeliğim gidecekti
dilosumm panikedos burdan ultrason fotoğrafını keşke atabilsem geçen hafta belli çünkü orda ama bugün gittiğimde yoktu bile
panikedos dilosumm bekle canım allahın izniyle görünür ya cihaz hatası da olabilir başka doktora gitme şansın varsa git mutlaka
nursenasu27 dilosumm yine de bi başka doktor görüşü almanızı öneriyorum maalesef günümüzde bazı özellere de güven olmuyor
dilosumm mery5898 evet karından görünmüştü geçen hafta bu hafta gittiğim de de görünmedi boş gebelik dedi direk
dilosumm panikedos yarın öğleden sonra başka özele gidicem bakalım inşallah hayırlı sonuç alırım bolca duaya ihtiyacım var allah’ın izniyle hayırlı sonuç alayım 🤲🏻