rumeysa_d merhaba, 18. haftamdayım ve bu ay sonu istanbul’dan sakarya’ya taşınıyoruz. özelde veya devlette memnun kaldığınız doktorlar var mı?
darkbluee rumeysa_d sakarya eğitim ve araştırma hastanesinde Sultan Canan var. Şok tatlı bir doktor tavsiye ederim. Özelde Adatıp’ta Melek Aydın var bir de Aslıha Kal Kaymaz aşırı enerjik bir doktor kendi kliniğinde çalışıyor
kdramn esilaceranduman doğum ücretini henuz konusmadik ocak sonrasi oldugu icin zamlardan sonra net belli olur ama muayenee ucreti 2350tl
Ays161611611661 Reyhan kaplan hafızoğlu ve Ali çerçi ama Ali hoca perinotoloji asıl bölümü detaylı ultrason için ona gitmiştim ama Reyhan hoca candır çok anlayışlı çok açık sakin güzel güzel anlatıyor her şeyi
iremc7 Sakarya eğitim araştırma hastanesinde Melih Demir hocayı öneririm o kadar tatlı o kadar pozitif bir adam ki gerçekten çok ilgili birisi 😍
rumeysa_d darkbluee çok teşekkür ederim, bu hafta son kez istanbuldaki doktoruma gideceğim nasılsa önümüzdeki aydan itibaren de dediklerinize bakacağım 🌸🌸