damla6565 Kızlar ben bu ay hayıt tohumuna başladım sabah ve akşam aç karnına içiyorum yumurtlamaya da çok yaklaştım yumurtlama gününde de içilir mi sizce araştırma yaptım ama içilir diyen de içilmez diyen de siz ne düşünüyorsunuz????
aysgl330633 damla6565 tadı acı mı ben hayıt ağacını biliyorum da tohumunu hiç içmedim bi bildim yok ama bence içme yumurtalıklarına zarar da verebilir sonuçta bitkisel bişey
Sensedim damla6565 bende bu ay başladım yumurtlsmamda yaklaştı içilmiyormuymuş daha iyi olur diye düşünüyordum ben
damla6565 aysgl330633 tadında acılık var tabi ilk gün insan biraz kötü oluyor ama sonradan alışıyor ama çoğu doktoru da dinledim yumurta kalitesini arttırıyor bazısı da için söylüyor ama işte ben de kararsız kaldım şu an çok az bir şey kalmış yumurtlama günüme
damla6565 Sensedim ya zaten yumurtlama kalitesini artıyor bende iyi olur diye düşünmüştüm ama sanırım ovülasyon testinde pik gördüğümde bırakacam ya
Sensedim damla6565 ben kapsül şeklinde içiyorum bu ay içicem bakalım sancı gogus ağrısı hormon dengesizliğinden olan stres iyi geliyormuş hepsine diyolar merak ettim deneyip görücez