Merhaba bugün dogum yapalı bir hafta oldu dogum hikayemi yazmak istedim çünkü hamileliğimde pozitif sezeryan hikayeleri okudum kendimi teselli ettim 37 haftada planlı sezeryana doktorum karar vermişti cünkü bebeğim kanaldaydı idrar yolu enfeksiyonum var dı geçen hafta Çarşamba günü hastaneye gittik antensi konusunda çok kararsızdım doktorum sipinal olmamı istedi ben ise çok korkuyordum hemşireler beni hazırladı amaliyat hanaye geçtik anestezi doktorum beni sipinal olmam konusunda ikna etti iyiki de etmiş innem yapıldı doktorum geldi ben uyuşmadım diyorum korkudan sürekli doktorum uyuşmadan başlamicam dedi tabiki çoktan başlamış sonra mideme doğru bastırdıklarını his ettim o an bebeğim ağladı bende ağladım bebeğim dogduktan sonra sakinleştirici istedim odama cıktım bir kaç saat uyuşuktum karnıma bastırdılar sürekli uyuşukluk oldugu için his etmedim bugün tam bir hafta oldu kız kardeşim destek oluyordu oda evine döndü bir hafatafa toparladım çok şükür bebeğime de evime de baka biliyorum çok şükür ilk üç gün tabiki acı var ama herğün daha iyi oluyorsun rabbim hamile kardeşlerimin yardımcısı olsun 🙏🌸