Bumah kedinin ismi borin mi cok hosuma gitti ya (ya da bori) degisik bi isim merak ettim hikayesi var mi? Ay kedili evlerde kediler ben buralara nerden geldim diyolardir kesin kendi kenderine. Bebekler cok seviyor ya benim oglum da cok seviyo. Gorumcemin kedisi var o biraz yabani dokunsam hirliyo ne olur ne olmaz yaklastirmiyorum oglumu. Zaten kedi de insancil degil hep kuytu kosede. Gorumcem onu sahiplenmeden onceki sahipleri cok çektirmişler kediye. Suylari bile yoktu yavrumun. İnsandan korkuyodu resmen. Gorumcem onu iyilestidi etti ama yine insanlardan korkuyor ya ne kadar oynamaya calisip alistirmak istesek de o istemedi. Bi iste gorumceme yanasiyo o kadar. İste dedigim gibi oglum da cok sever bizim mahallemiz de iedi mahallesi gini cok vardir hepimiz de hep besleriz. Oglum gordugumde kosar sevmek ister ama ben korkuyorum tirmalar bisi yapar diue o yizden elletmiuorum. Bide hayvanin tuylerimi cekmeye calisiyo kedinim huyunu da bilmedigim icin riske atmak istemiyorum. Bana kalsa ben de iserim sahiplenmeyi ama esim istemiyo maalesef. Ne guzel arkadas olurdu ogluma 😅 (cok mu komustum yine😅 evet😂) benim uzun uzun yazmalarim bitmez 😂