Bumah Pamuk oğlum büyüdü acısıyla tatlısıyla bağrış çağrıs üzgün mutlu sinirli sinirsiz stresli son 4 ay 6 aydan sonrası kolay inşallah😅😀
momica Bumah ay maşallah sağlıkla büyüsün biz de 57 günlüğüz seni hamilelikten hatırlıyorum 🥹 aramızda çok yokmuş
edaabykl Bumah bu zamanlari guzel bence bende ole derdim 6 aylık olsun rahat ederim 1 yasinda olsun rahat ederim ama daha cok aksiyonlu gecti 😂 kaynanam hep der ki “ En iyi bebek kundakta olan bebektir ” bu lafini cok dogru buluyorum 🫣😂
Bumah bebeklerim__ haha olsun cenneti kazanıyoruz😀 bebeklerimiz yakın beni instedan ekle ordan konuşalım busramahmut61
Bumah bebeklerim__ ben aşıya gitcem öğleden sonra ateş falan oldumu bebişte çok korkuyorum ya inşallah çıkmaz ateşi
bebeklerim__ Bumah ay evet oldu ya 37.5 a kadar çıktı canim surup verdim diğer günler de az ateşli gecirdik
momica Bumah yoruyor elbette ama varlığı yeter şikayetçi değilim bi gülücüğü tüm yorgunluğumu alıyor 🥹 seninki agucuk falan demeye başlamıştır seninle de kediler postunda tanışmıştık kedin alıştı mı benim kediler alıştı gibiler ama korkuyolar bebişten
Bu0 Bumah bunlar iyi günlerin cnm hele bir şöyle ayaklanmaya başlasın ondan 2 yaş sendromu bir gelsin tam çıldırmalık sağlıklı bir şekilde büyüsün bebişin