shawty8876 gizemsrkrtl erken olmuşsun sanki yaa 11. Günün sanırsam bugünn , bende 23 kasımda vuruldum bekliyom öyle
Lavinyam06 gizemsrkrtl Ovitrelleden 12-14 gün sonra adet başlar gebelik oluşmazsa normal aralık aslında Sağlık olsun inşallah güzel sonuçlar alacağız 🥹
Deletedmom_247 shawty8876 15 gün olmuş aslında. Benimde ovitrelle tutmadığında 1.sinde 15.gün 2.sinde 16. gün regl olmuştum. Arkadaşın da normal
guliz20 Lavinyam06 ovitrella yapıldı 24 Kasım 2025 de bugün 11. Günüm kanamam geldi şişkinlik ve mide bulantısı var
Lavinyam06 gizemsrkrtl yani kürtajdan sonra benimde böyle gecikmelerim lekelenmelerim başlamak bilmeyen az kanamalı adetlerim oluyor ondan kaynaklı olabilir 🥹
melora 10 Kasım ovitrelle vuruldum doktorum 26 Kasım adet olursun olmazsan 29 Kasım gebelik testini yap demişti bende öyle yaptım hamileyim şuan
leventakturk melora canım ilişkiyi nasıl yaptın vurulmadan önce o gün vurulduktan 24 saat sonra ve ertesi gün dedi bana sen naptın
tirinitii melora tebrik ederim darısı bize de olur inşallah sağlıkla 🍀 bana test için gün vermedi doktorum adet tarihini bekle dedi. Ben de inşallah gecikince veririm kan