derryaaneva busonryavrusu benim 7+1 hastaneye geldim kalbisini duydum idarar testi istiyorlar idararm yoookk delircem 😂😂
ebrudefnee busonryavrusu bende bugün 7+5 oldum karın ve mide ağrılarım oluyor birde uyku basıyor sürekli haftaya randevum var kalp atışını duyarız inşallah🌸
busonryavrusu derryaaneva Benden de Bissürü kan testti yapmıştı bide idrar kültürü aldılar gebeliğin başlarında istiyormuş doktorlar . Bolll su iç😅
prensesannee derryaaneva demek kişiden kişiye göre değişiyo ultrasonda görünmüyor bende alttanda baktırmamıştım. Küçük küçük lekelenmeleriniz oluyo mu kan damlaları gibi
derryaaneva prensesannee ben hiç lekelenme yaşamadım bu zamana kadar akıntı var sadece beyaz sizin kaç haftalikk
busonryavrusu prensesannee Kaçınsı hafta gittin ki 5 hafta kese görünüyor 7 hafta karında duyuluyor kalp atışı senin ki geç döllenme falan mı
prensesannee busonryavrusu daha dün gittim görünmüyor dedi alttan bakalım dedi Bikaç gün bekleyip tekrar gidicem
derryaaneva busonryavrusu bendev6 tüp kan verdim bide idrar istiyorlar normalde durmadan giderm hakile olduğumdan beri ama kaç saattir tık yok gıcıklık yapiyo 😂
yesimd31 busonryavrusu bizde bugün 7+6 haftalık olduk mide bulantısı ve kasık ağrısı oluyo 7+0.da kalp atışını duydum bende🌺
ebrudefnee busonryavrusu benim de oluyor ara ara özellikle ani hareket yaptığımda vs birden kasığıma ağrı giriyor ama uzun sürmüyor geçiyor hemen
ysgmur 7+5 kalp atışını duyduk fakat ritim bozukluğu var bebekte düşükle sonuçlanabilir takip edeceğiz dedi benzer durumu yaşayan oldu mu