Snowel sirius8 fetal yaptırmadım yaştan dolayı ikili test yüksek risk çıkacak ondan dolayı amniyosentez yaptıracağım fetal dna ya o kadar para veremem zaten fetalde de risk çıksa sonunda amniyosentez yapıyorlar kesin tanı için
annelina Canım merhaba daha önce benim gebelik öğrenmemde konuşmuşuz tesadüfen gördüm ve bizde 11+4 bugün doktordan çıktım bende şöyle cinsiyet tahminlerine bakayım derken gördüm seni sağlıkla gelsinler inşallah
sirius8 annelina merhaba canım 11+6 yum çok yakınmış haftamız 🥰 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏 nasıl gidiyor hamilelik
annelina sirius8 bulantıdan çok kötüydü ama sağlıklı ya çok şükür yemek seçiyorum tek sorunum yemekler yani onun dışında iyi sende neler var
sirius8 annelina bulantı çok fena ama prilam kullanıyorum o kesiyor bulantıları çok şükür . Atmadığım günler akşama kadar istifra 🫤 fetal DNA düşünüyor musun
annelina sirius8 bugün konuştuk ilk oğlumda da ikili test şeklinde ilerlemiştik yine ikili yaptırdım bugün
annelina sirius8 yok yan aslında ama bellinolmuyor bu arada seninkini kız diyorum ben 😆 nub teorisine göre