arican girlll doktor onaylayınca ben hastane kantininden almıştım asidi gitmiş gazoz gibi tadı onu içiyorsun
Gzde_defne girlll kadın doğum doktorunuza randevu alıyorsunuz gece 12 den sonra bişey yiyip içmeyin.sabahtan gidince kan alıyorlar şekerli suyu eczaneden almanızı söylüyorlar alıp onu içiyorsunuz 1 saat sonra tekrar kan alıyorlar
Busraaaakkk girlll Bana doktorum küçük bi kâğıda yazdı bunu eczaneden alıp öyle gelirsin demişti haftaya gidicem bende
Zeliha_plt38 girlll hastane kantininden vermişlerdi bana da ama bazıları da eczaneden alıyorlar hastaneden hastaneye değişiyor galiba sormak istediğin başka soru varsa cevaplarım ben yaptırdım
Gzde_defne girlll başka bişey yok.şeker değeriniz normal çıkarsa başka bişey yapmazlar ama referans dışı çıkarsa tekrar şekerli suyu içirip kan alırlar sanırım
girlll Zeliha_plt38 bide bunun haricinde yapılacak bir tahlil test vs başka bir şey var mı acaba bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim 🌸
Zeliha_plt38 girlll 32. Haftadayim şuan şeker yüklemesi dışında bide rutin kan testi verdim şimdiye kadar başka da bisey yapılmadı