ceylannnn12345 asya8melek Ben 29.10.1995 Eşim 17.01.1992 Son reglim 19 eylül Ama hamileliğim geç döllenme 29 eylül baz aldı doktorlar
helin2 gulay_acabey55gmailcom sağ gögsüm şiş bulantım yok ne ekşi ne tatlı aşermiyorum baş ağırım çok oluyordu ilk 11 hafta yüzümde herhangi bi akne sivilcelenme olmadı bilmiyorm çevremde bu belirtileri olanların hepsi erkek🤷♀️😂 ben hariç gibi😂 RABBİM gönlünze göre wersin inş sizinde🤲🏻
gulay_acabey55gmailcom helin2 Benimde ilk kızım 9 ay kustum hergün ikinci kızımda yüzüm dolu sivilce oldu 9 ay içinde 5 kere kustum bu sefer de kusma hiç yok ama tavuk eti ve çaydan ilk 2 ay çok tiksindim
nesrinlle eminekiz malesef biraz ağrılı karın ve kalça ağrısı mevcut şuan mide hassasiyeti de ekstrası allahım ınsallah hepımız sağ Salim alalım bebeklerimizi kucağımıza sizin nasıl acaba ❤️❤️❤️🥰
eminekiz nesrinlle benim de kötü geçiyor biraz bulantı iştahsızlık halsizlik çok fazla arada benim de belimin sol tarafına ağrı giriyor ama mide şikayetlerim daha fazla 🥹🥹
hatice3521 asya8melek 7.aya kadar erkek demişti doktor 7.aydan sonra 2 kere kız denildi şuan doğumuma 3 hafta kaldı kıza göre hazırlık yaptım ama bir tarafımda acaba erkek olurmu diyorum kendi kendime
helin2 gulay_acabey55gmailcom RABBİM her iki meyvesinden tatmayı sizede bizlerede isteyen her kese nasip eylesin🤲🏻🥰
semiii gulay_acabey55gmailcom benim hiç ne mide bulantısı ne öyle sivilcelenme filan olmadı kızım oluyor 😅
Zlfiyee semiii yaa bana bütün teoriler erkek dior ve bende erkek hissediyorum nedense ama gönlüm kızdan yana
aysegul33187_ Banada bakar misiniz acaba 19 haftalık olduk bi turlu göstermiyor 24.07.1993 ben 16.12.1994 baba 03.09.2025 son adet tarihim