Hafizenur Nily haklısın sonuç değişmicekse neden yaptırıyoruz ben kan değerlerinede bakıyo diye yaptırmıştım sadece bu risk olduğunu bilseydim belkise yaptırmazdım
Duygu1 Hafizenur canım değerin gayet iyi aslında benim de 30600/1 doktorum gayet iyi dedi sana neden öyle bişey söyledi doktorun anlamadım
Hafizenur Nily bende anlamadım ben uyarmak durumundayım dedi bende bizim için fark etmez dedim ama çok üzüldüm ilk gün sonra burda okuyunca rahatladım.sonucumu bi doktora daha mı göstersem acaba bilemedim
Hafizenur Duygu1 çok riskli değil ama çok düşükte değil dedi üzüldüm baya ama doktorda soylemek zorundadır dedim sonra inş sağlıklı olur aklıma geliyor sürekli
gizemmm Hazalimo eğer aldırmayı düşünmüyorsanız nifty , fetal DNA da bence gereksiz. Ben yaptırdım ama çok stresli geçti. Zaten detaylı ultrason yapılıyor 18-20 haftalarda orda detaylı herşey çıkıyor
Hazalimo gizemmm bende öyle düşündüğüm için yaptırmayacağım zaten rabbim öyle uygun gördüyse imtihanımız böyleyse yapacak biley yok kabülümüz her türlü rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Nily Hafizenur hicbirseyi yok allahın izniyle hic merak etme. Baska doktorada goster ama zaten ayrıntılıya gireceksin ordada anlasılıyor doktor bakıyor. Ozellikle sor. Ben sormustum %80-90 bebeğin saglıklı ama o onluk yirmilik ihtimal herzaman var dedi. Cok sukur sapasaglam dogdu. Kafana takma hamilelik cok guzel bir duygu tadını cıkarmaya bak:)
Duygu1 Hafizenur bence hiçbir şey çıkmayacak üzülme bebeğini de üzme değerin hiç de düşük bir risk değil gerçekten sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻🙏🏻
Hafizenur Nily çok saol canım içim daha da rahatladı test zaten bi ihtimal diyolar ama aklınada takılmıyor değil hele ki hamilelikte.inş dediğin gibi çıkar bizimde herkese sağlıklı bebekler evlatlar versin Allah evlatlarımızla sınamasın 🙏🏻
Edanr Hafizenur cnm zten orda dusuk risk cikmis bende bugun sonucumu aldm doktoruma gittim bendede dusuk risk cikti cok sukur doktor hicbir sorun yok dedi
Hafizenur Edanr senin değer kaç çıktı bana da düşük risk sıkıntı dese içim rahat ederdi ama biraz yüksek dedi çok olumlu soylemedi yani
Ezgili Hafizenur yani kusura bakmasın ama doktorun sen 3bin tl ver diye canını sıkmış sanırım benim sonucum 821e 1di onda bile doktorum bi sorun çıkmaz ama sem istiyosan fetal dna yaptralım dedi yani 17binde çıksa sonucum ben göbek atar yoluma bakardım
Hafizenur Ezgili haklı olabilirsin özele gidiyorum bazı doktorlarda anlaşmalı olabiliyormuş açıkcası doktor değişikliği de yapmak istemiyorum ama diğer randevumda karar vercem artık doktoruma Boş yere canımı sıktı galiba
Ezgili Hafizenur yani em stressiz olmamız gereken zamanda doktorlar bunu neden yapar hiç anlamıyorum durumunuz varsa testi yaptırın ama yaptırsanız da yaptırmasanız da içiniz rahat olsun sonuçlarınız çok güzel 🙏🏻
Hafizenur Evet canım daha olumlu konuşmaları gerekirken boyle oluyor saol soylediğin her şey için umarım herkesin sağlıklı evlatları olur 👼🏻🙏🏻