Sondurak Kızlar ben 8+5 oldum ama 1 haftadır içim çıkıyor sanki hele gece öyle boğazım gıcık tutup pes peşe öksürüyorum ki boğazım yirtilacsk sanki doğal olarak peşine öğürme geliyor ilaç kullanmak istemiyorum lütfen tecrübe edinmiş başından geçmiş biri varsa aranızda yardımcı olursa cooook sevinirim
Krbksrf Sondurak bende ayni durumdayim doktorum.bana ballı ihlamur ic dedi biraz o iyi geldi .ballı zencefilde iyi geldi bana daha az öksuruyorum insl biran önce gecer bu arada ballı zencefili sabah ac karna aldim ben
Sondurak Bu sabah ballı zencefil içtim daha çok gıdıkladı sanki olmadı ıhlamur yapayım bugün onuda denerim inşallah gerçekten ogrmekten içim cikiyor
Krbksrf Sondurak insl biran önce gecer ben 23 haftaligim kuscak duruma geliyorum .bana iyi geldi insl sana da iyi gelir cnm birde ılık su tuket bogazim giciklandikca ılik su tüketiyorum .
vnhrsmrgl Ayva bogazi yumusatir. Bende oyleydim ihlamurun icine ayva dograyip kaynatip ictim.. bode oyle dene istersen. Bide firinda sogan ve sarimsak pisir kabuguyla beraber yagli kagida sar pisir. Onlari ye. Dogal antibiyotik