1kediannesi1 Kızlar 26 haftalığım sık sık uyanıyorum. Geceleri kabus tarzı rüyalar görüyorum çıldırcam. Bunun çaresi yok mu ya, sağa sola dönerken uyanıyorum geceler zehir oldu baş ağrısı yorgunluk yapıyor 😢
Cicilininkini 1kediannesi1 bende 26ya kadar öyleydim inan rüyalar kabuslar yada idrara uyanma bile yasıyordum uykum her sekilde bölünüyordu suan 27+3üm cok sükür 2gündür deliksz uyudugumu farkettim insallah bu bundan sonra böyle gider o sıkıcı seyler haftasına özeldir insallah sende de biter insan cok kötümoluyor yoksa gün içinde
gmzkml Bende 26 haftadayım iki haftadır uykular haram oldu kalça ağrısı berbat gece sapa yatıyorum sağ tarafım ağrıyor sola yatıyorum sol tarafım ağrıyor 😀 dönmekten bıktım dönerken uyanıyorum Sırt üzeri yatınca kabus görüyorum rüyamda biri karnımı bastırıyor falan uyanmaya çalışıyorum zor kalkıyorum
1kediannesi1 gmzkml aynen gerçekten dün gece rüyamda bebeğimle uğraşıyodum resmen meme etsin diye inat edip emmiyordu 🤣🤣 kalça ağrısı bende de oluyor aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah bu haftaya özeldir 🥲
1kediannesi1 Cicilininkini inşallah bu haftaya özeldir ya valla yorucu yani 🥲 zaten doğuma yakın zor geçecek ona hazırımda bu erken oldu dedim