Merveykar Kızlar 12+6 da erkek denmişti bugün yine gittim 15 haftalıkken hala erkek değişirmi diye merak edenler oluyo bende onlardan biriydim ama kesinleşti Artk oğlum oluyor kesin olarak 💃☺️🥰
asil15 Merveykar hayırlısı olsun inşallah benimde 16.haftada kesinlesmisti şuan 26 haftadayiz hala aynı 🥰
yesimvera Merveykar canım seni şüpheye düşürmek istemiyorum ama bana da erkek dedi 6. Ayımda öğrendim ki kız. Şuan 31+0 olduk her gittiğimde soruyorum 😂
asya8melek Merveykar maşallah canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun kan değişimine göre cinsiyet hesaplaması var senin doğum tarihin eşinin doğum tarihi ve gebe kaldığın tarih atar mısın bakayım tutuyo mu denedik bir kaç kişiyle senin cinsiyet belli Bir bakayım sende tuttu mu
nergiss123 Merveykar Hayırlı olsun:) ıyice inceleyip mi demişti 12de birde nub teorisi falan tuttu mu
senaakck Hayırlı olsun canım benim 13. Haftada bana kız dedi bende 14de gidicem tekrar bakalım değişecek mii😁 13. Haftadan ultrason var mı senin canım merak ettim
Merveykar senaakck teşekkür ederim 😍13 haftada dediyse değişmez bence canım bacak arası boş sa boştur sanmam değişeceğini var ataym
seher_3590 senaakck dün arkadaşım 21 haftalik bebeğinin erkek olduğunu öğrendi doktor kıza benzetmisti hele ki bu aralar bir sürü tersi çıkan var maalssf 😃
gunelozturkq Merveykar banada 2 ayri doktor 21 haftaya kadar kız dediler 21 de detaylida erkek olduğu çıktı büyuk şok yaşadik erkek diyince 😂
Merveykar yesimvera tabi olabiliyor ya öyle ama bizimkine ne taraftan bakarsak bakalım gözüktü önden arka bacaktan o yüzden bu sefer emin oldm cnm 13 haftalıkken erkek dediğinde bi şüphe duyuyodum ama bu sefer başka doktor yine erkek diyince ve bende her pozisyondan görünce emin oldm artk☺️☺️
meerrvv yesimvera bak böyle olunca iyice şüphedeyim benimde net değil cinsiyetim hala 🫢 kız erkek kız erkek 24 +1 olduk ne oalcak bilmiyoruz hala 🤣
Eren1 yesimvera kaçıncı haftanızda böyle erkek dendi bana him tahmın vermediler 18. Hafta kız bebek dedi ama halen içimden erkek geçıyor
Merveykar senaakck evet belliydi aslında ama 13 haftalıktu ya acabamı diyodum burda forumdada çok değişen insanlar okuyodm ama bugün artk 15 haftada da erkek diyince kesin bende görünce yeni emin oldm😀
senaakck Merveykar hahah orda hafif bi kabartı var ya dedim acaba mı erkeğe döner mi göstermediyse falan o yüzden. Doktorda kız görüyorum haftaya net söylicem dedi
Merveykar asya8melek asya8melek 03.10.1997 benm doğum tarihim 25.12.1992 eşimin Hamile kaldığım ay eylül cnm net günü bilemiyorum tabi☺️ bak bakalım
seher_edz asya8melek bana da bakar mısınız 16.11.2002 benimmdogum tarihim 06.05.1997 eşimin doğum tarihi Hamile kaldığım ay Ekim ayı
senaaaaaaaaa1 asya8melek banada bakarmısınız rica etsem çok merak ettim 🙈😊 Benim 15.11.1995 Eşim 17.07.1990 Eylül hamile kaldığım ay
eminebeyzaa asya8melek banada bakar mısın 22+1 hala cinsiyeti net bilmiyorum 😅 merak ettim sende ne çıkacak 30.06.2004 benim 26.07.2002 eşimin 1 temmuz son regl
yesimvera edaabykl gördük bildiğiniz pipisi vardı hatta videosu vardı doktorum kız deyince şok olduk hani erkekti falan video gösterdim evet nasıl olur burda erkek dedi ama şuan kız