LadyX Deleted33000 canım senin hamileliğin nasıl geçmişti? Kaç kilo almıştın? Doğumdan sonra kaç kilo verdin? Emzirirken tekrar aldın mı
Deleted33000 LadyX hamileliğim çok zordu gebelikten önce 65 kiloydum 70 le doğum yaptım doğumda gitti zaten ama emzirirken geri aldim
busra34__ Deleted33000 hiç eksik yok vitaminlerimde vitamin takviyesi de kullanıyorum ama malesef eskiden de dökülürdğ ama şuan daha çok
LadyX busra34__ canım bu da benim hurafem olsun 😂 eğer anne bir erkek bebeğe hamile ise saçı dökülüyor ama kız bebeğe hamile ise saçı gürleşiyor 😂
bebeklerim__ LadyX Günaydın canim. Şuan kullanmıyorum. Ama doğumdan beri ara ara gidip gelen bir ağız yaralarım vardı
LadyX Deleted33000 ya evet canım emzirirken daha çok kilo alınıyor diyorlar zaten ben de o yüzden aslında dikkat etmeye çalışıyorum ama yine de enerjim düştüğü için yemeklere zombi gibi saldırıyorum 🧟♀️ sürekli açım 😂
busra34__ Deleted33000 egzamam da yokk🥲anlamıyorum neden cildiyeye gitsem hep aynılsr işe yarar bir şey yok son kez bir dsha gidicem bakalım
Deleted33000 LadyX ye kız ye çok zayifsin kilo alsan nolcak sanki verirsin sonra şimdi emziriyorsun bebeğe vitamin olması lazım
LadyX Nazlimom aslında herkes emzirirken ben kilo aldım diyor ama ben de almadım yediklerimin hepsi bebeğime gitsin kilo olsun sağlık olsun şifa olsun amin 😂
Nazlimom LadyX vlla benimki kolikti yiyecekler gaz yapcak diye hiçbişey yemiyodum kanım sıfırlanmış düşün o derece sonra doktor kızdı sen yesende yemesende zaten gaz olcak dedi sonradan yemeye başlamıştım 🤣