mavi123_ Arkadaşlar önceki postumdada yazmıştım aşırı eklem ağrısı şikayetiyle acile gittim kan tahlil yapıldı biraz yüksek enfeksiyon çıktı kadın doğuma söyledim aksef başlattı dünden kullanmaya başladım ama dün akşam yavaş yavaş bi baktım boğaz ağrımdan yutkunamıyorum sonra baktım bir gözüm kızardı kenarlarında ağrı olduğu şekilde bide çapaklandı şimdi uyandım baktım çapaktan 2 gözümüzde açamıyorum kalktım yıkadım gözlerim işmiş ve aşırı kızarmış sulanmış ve ağrıyor arkadaşlar başına böyle bişey gelen varmı? Bide sürekli balgamım geliyor. Çok korkuyorum bana ne oluyor?
Baklavaseverim mavi123_ Enfeksiyondan olabilir sen tekrar doktora git istersen ama önce antibiyotiği kullanman lazım vücutta döküntü dil de dudaklar da şişlik vs varsa alerji yapmış olabilir ilaç
Cat98 mavi123_ tekrar doktora git belki antibiyotikli bi serum falan verirler hızlı etki etsin diye. Kanında ki crp kaç şuan kan sonucunda bakıldı mı
birserazad mavi123_ siyah çay suyuna pamuğu batırıp gözlerini sil bir kaç defa da peçeteki çay suyuyla ıslatıp fazla suyunu sık gözlerinin üstüne koyup uykuya dal. O çapaklanmalar gözlerin hiç açılımaması vs hep yaparım çocuklarıma geçer gider
vahsikelebekk mavi123_ geçen hafta benim de crp 19du ama h şikayetim olmadı o düzeyle. Ya size ilaç dokundu ya da başka bir hastalık bişey daha eklendi üstüne bekletmeden acile gidin allah korusun
vahsikelebekk mavi123_ kadın doğumluk işinizyok direk acile gidn gerekirse kadın doğum acile de yönlendirme yaparlar, zaten hamile olduğunuzu söyleyeceksiniz ona göre işlem yaparlar, yazdıkları ilaçları da doktorunuza söylersiniz teyit amaçlı
mavi123_ vahsikelebekk ya geçen oğlum önce ateşi çıktı sonra gözü böyle kızardı çapaklandı şimdi aynısı bende oldu ama benimki çok daha şiddetli. Valla bu yaşıma kadar hiç bir ilaca alerjim olmadı ama bilemiyorum ki. Acilede giderken sadece kan alıp bakıyor enfeksiyon var git bilmem hangi doktora diyorlar ilaç bile vermiyorlar. Geçen gittiğimde ben ilaç veremem KBB ye git dedi gönderdi
vahsikelebekk mavi123_ o sonuçlaro alıp kendi doktorunuza götürün o zaman ona göre ilaçlar yazar. Atıyorum ben astım hastasıyım kendi doktorum bu süreçte kullanabileceğim alerji vs ilaçlarını yazıyor .
mavi123_ vahsikelebekk ya canım astımın belirtileri nelerdir ya? Bende kaç zaman oldu kuru öksürükten nefes alamaz hale geldim reflü diye düşünüyordum ama artık artınca acaba astım falanmı diye düşünmeye başladım
anneoluyorummm103 mavi123_ alerji yapmıştır bende de aşırı kaşıntı yaptı bacaklarım hala yara doktor bıraktırdı crp 17 küsürdü
mavi123_ anneoluyorummm103 alerji olduğunu sanmıyorum alerji gibi değil çünkü belirtilerim tamamen göz enfeksiyonudur bide balgamda var boğaz ağrısından yutkunmakta zorlanıyorum üst solunum enfeksiyonu geçiriyorum sanırım
PapatiA mavi123_ salgın gibi bişey bu ya benimde oldu bir hafta önce ilaç kullanmadım ıkı defa parol içtim sürekli banyo gir çık ama gözüme de gittim ıkı damla verdi bunları kullan diye 5.ggün bugün daha yeni geçiyor nasıl bısey anlamadım
mavi123_ PapatiA gerçekten mi? Sizindemi gözünüz çapaklanıp şişmişti? Boğazınız nasıl ondadanağrı ve balgam varmıydı? Benimde aslında 3 yaşında oğlum geçen gün önce ateş sonra gözü böyle kızarıp kapaklandı ama çok şükür onunki hafifti şimdi aynısı bende oldu
dilan231 mavi123_ Banada aksef yazdı doktor kullandım zehirlendim bir hafta hastanede yattım bence bir sorun doktora belkide o ilaçtan oldu