Ayseguls_baby Kızlar kızım 36. Haftada doğdu, nişan gelmesiyle acile gittim, acilde nst sonucu için beklerken aniden suyum geldi ve doğuma alındım. 3 günlük olduk bile teyzeleri 😍❤️
gizem5041 Ayseguls_baby maşallah rabbim analı babalı büyütsün inşallah bende 34 haftalık oldum yatış verildi erken doğum riskim var açılmam olursa 1 santim dahi direk doğumhaneye gidecekmişim 😢😢😢
vahsikelebekk Oyy hayırlı olsunnn🙏🏻 36+0ız bugün doğsun doğmasın diye geçiyor günlerim. Kilosu sağlığı nasıldı iyi misiniz minnoşunuz nasıl❤️
Ayseguls_baby vahsikelebekk benim kızım da tam 36+0 da doğdu canımm ❤️ çok şükür sağlığı yerinde kuvöze girme durumu olmadı 🌸
Ayseguls_baby gizem5041 hazırlıklı olun vallahi ne zaman gelecekleri belli olmuyor benim bebeğimin erken doğma gibi durumu yoktu hatta 2 gün önce doktor muayenem vardı 40 a kadar bekleyeceğim demişti birden sürpriz yaptı kızım ❤️
merzel Küveze girmedi değil mi maşallah annesiyle erkenden tanışmak istemiş bıdırık rabbim bize de sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin şöyle 🥹🥰 Size de ana kız güzel vakitler diliyorum bol hasret giderirsiniz ooy kavuşmanın en güzeli
Ayseguls_baby merzel canıım Allah razı olsun evet kuvöze girmedi sürpriz şekilde geldi tanışmak istemiş bizimle kızımız 😍❤️
Ayseguls_baby anneoluyorummm103 hazırlıklı ol vallahi benim 1 gün içinde herşey gelişti bi baktım doğumdayım 😀❤️ 36+0 da 🌸
ipekvemercimek Ayseguls_baby maşallah 🧿🧿🧿 sağlıkla büyütün, ben de 37+2 oldum çok heyecanlanıyorum bir an önce gelsin istiyorum
Ayseguls_baby LadyX inşallah evimize geçelim de canım sarılığı çıktı taburcu olamadık daha dualarınızı bekleriz ❤️❤️