lidya_15 Bsrb ben ilk defa ovülasyon kullandım çatlama aralık 10 da oldu öncesini o günü ve sonraki günleri değerlendirdik. Bat 22 uygulama 23 göteriyor. Heyecanla bekliyorum 🌸
Bsrb lidya_15 ben lh ile takip edemedim bakalım inşallah denk gelip döllenmiştir 🤲🏻 sonrasını değerlendirmek tutunmayı kötü etkilemez değil mi çoğu kişi bilmiyor ilişki devam ediyor zaten
lidya_15 Deletedmom_787 ay bende ilk defa ovülasyon testi deneyip 9-10 aralıkta pik gördüm bat22 heyecanla bekliyoruz. İnşallah kavuşuruz bebişlerimize 🌸
lidya_15 Bsrb asıl çatlamadan sonrası önemliymiş kuzum doktor önerisiyle başladım ovülasyona öncesi ve 3 günü değerlendir dedi. Ben normalde uygulama göre yapıyorum uygulamayla arasında 4 gün oynuyor. Daha erken yumurtluyormuşum.
lidya_15 parla94 canım bizim bütün testler normal çıktı. Bu yüzden ovülasyonu önerdi. Uygulamadan takip ediyordum öncesin meğer uygulama çok ileri gösteriyormuş daha erken pik gördüm.
lidya_15 parla94 yok ama burdakiler innovitayı önerdiler gerçekten güzel sonuç verdi bakalım şuan beklemedeyiz ✨🙏🏻
lidya_15 feyzaaltunakyuz aynı ikimizinde ben 20 sinde yapmayı düşünüyorum. Erkenden yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 🥺🙏🏻
lidya_15 feyzaaltunakyuz şuan sadece sol göğsüm çok hassas ve sağ kasığımda ve bacağımda çekme mevcut hiç böyle yaşamadım ama sabırsızlıklanıyorum.
feyzaaltunakyuz lidya_15 bende 20 Aralık cumartesi günü test yapmayı düşünüyorum ama bende hiç bir belirti yok belki de geç dollenme olucak ya da hiç yok 🫠🥹
lidya_15 feyzaaltunakyuz kötü düşünme canım belki benim ki de psikolojiktir bilmiyorum stres yapmayayım diyorum ister istemez oluyor 🤷🏼♀️ inşallah güzel haberler alırız ✨