allyyosa Bu durumu yaşayan ve çözüm bulabilen var mı her yiyeceğin tadını alabiliyorum ama ağzımda sürekli tatlı bir tat hakim dişimi fırçaladım gargara yaptım kesinlikle geçmiyor
tubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii allyyosa bende de var geçmiyor uzun bi süre sonra agzım zehir gbı özellik Le tatlı yedikten sonra
allyyosa tubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii karaciğer fonksiyonlarından olabilir diye okudum bir ümidim o var şimdilik yarın doktorla görüşüp soracağım ama belki burda yaşayıp çaresini bulan vardır da inş vesile olur kafayı yiyeceğim çünkü
Mls5 tubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ay benimde öyle sakız çiğniyorum sürekli onun tadı bile gelmiyor nasıl geçicek bu
allyyosa Mls5 eğer çaresini bulursam sana da haber veririm lütfen sende bulursan yaz burdan olur mu zaten tek sakızla idare edilebilir oluyor sakızı çıkarınca yine aynı
tubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Mls5 yapacak bişey yok geçmesini beklicez hiç sakız sevmeyen ben naneli sakız lâ yatar oldum
Mls5 allyyosa tamam canım söyleyelim birbirimize ama sanmıyorum bi çözümü olsun🥹 ben uyuyana kadar sakızlayım
izelaren İlk üç ay çok yoğundu sürekli naneli şeker atıyordum ağzıma o tadı almamak için şimdi çok nadir oluyor