edaklnc Kızlar 20.haftamdayım doktor karaciğer enzimlerimin yüksek çıktığını söyledi ve gastroenterolojiye yönlendirdi. Perşembe randevum var ama ne yapacaklar bilmiyorum gebeyken. Böyle bir durum yaşayan var mı?
sunbloom123 edaklnc benimde başta düşüktü sonradan yükseldi balık yağı vitaminini içiyordum muhtemelen ondan artmıştır bi süre bırakalım dendi bıraktım ve düşüş oldu gerçekten
Gulsen0606 benimde yüksek çıktı, bende gastroentelojiye gittim. Sonuçlar çıkınca ursactive diye ilaç başlandı. şimdi 35 haftalığınız, 37’de doğum planlanıyor. korkma bişi olmuyor düzenli takiplerini yaptır
kardee Gebelik kolestazından şüphelenebiliyorlar ama onun için el ve ayaklarda kaşıntı da eşlik ediyorsa ve genelde 3.trimester sonrası çıkabiliyor o. Benimde bir ara yüksek çıkmıştı iç hastalıkları gastroenterolojiye yönlendirdi karın usg tarihi veriliyor. Ona göre takip ediliyor. İlaçlar özellikle multivitamin olarak ne kullanıyorsunuz? O yapabiliyor ben bırakınca düzelmişti ondan olduğuna kanaat getirmiştik.
edaklnc kardee ilaçları 2 gün kullandım bıraktırdı doktor tekrar kan verdim. İlaçlarla alakası yok dedi. Doktor ultrasona yönlendirdi ultrason çekileceğim
birthecene Kızlar selamlar benim de karaciğer enzimlerim yükselmiş biraz bende vitamin ve tiroid ilacı kullanıyorum tsh ta yüksek benim ondan kaynaklanıyor olabilir de anlamadım noldu sizin naptılar