Tubaagbut Karnım bebek hareket ederken bazen sertleşiyo az önce ayağıyla baskı yaptı karnım sertleşti dokundum falan sanki ayağıni dışarı çıkaracak gibiydi :) biraz sert kaldıktan sonra geçti.Boyle sertleşmeler normal mi değil mi ?? Kasılma diyor bazıları doktora gitmek gerekiyormuş böyle olunca, ben ne olduğunu bilmiyorum kasılmanın kasılsa da anlamam ztn kotu bişey mi bu durum ??
MasaaL Tubaagbut Ayagının oldugunu nasıl anladınkz ben hiç anlayamıyorum 38+3 olduk.. Eğer sertleşme warsa poposunu dayıyordur☺️
Scarlett MasaaL bende poposu sanıyordum ayağıymış. Hatta hıçkırıkları aşağıda galiba döndü bebek dedim kafası burda diye gösterdiğim yerde poposuymuş 😂
semazkcblc MasaaL bende bazen uzun süre hareket etmeyince endişeleniyorum bak popişine popişine vurcam şimdi hadi oğlum uyan,hareket et derken buluyorum kendimi😂
Nalkan Tubaagbut bende 36+3 haftalık hamileyim cnm benimde aynı sertleşiyor karnım zaman zaman nefesim kesiliyor gibi oluyor
Ghayekan O sertleşmeler bende de vardı.30. Haftada ilaca başlattı doktor.37 haftalık olduk kesti ilacı.