Eren1 hayatsu_ her doktor aynı değil benım doktorum aldı açıkcası hatta eşimle okadar konuştular ki benı unuttular resmen
Cat98 hayatsu_ almayı bırak sorunca bile agresifleşiyorlar eşim kalp atışını duymak istediği ve cinsiyeti birlikte öğrenmek istediği için özelde muayene almıştım o haftalarda
jalepone hayatsu_ hocadan rica etseniz alabilir belki babası sonuçta kabini duymak ister görmek ister
zeyonline01 Eğer izmirdeyseniz alan devlet hastanesi var bende sıra beklerken fark etmiştim şaşırmıştım hatta aldıkları için almadıklarını biliyordum çünkü. Sonra rica ettim eşim de geliyor her kontrole
ru_a6 hayatsu_ hayır bide anlamadıgım dışarı çıkınca 100 tane adamla karşılaşıyo ama hastanede görürse mahrem 🤷🏻♀️
iremsd hayatsu_ kaçıncı haftadasınız? Ben 8 haftalık hamileyim devlet hastanesinde 12. Haftadan önce kalp atışını dinletmiyoruz diyerek ultrasona bile almadılar beni.
zeyonline01 sezennmert Çiğli eğitim ve araştırma birkaç doktorun aldığına şahit oldum benim doktorum yeter Aydın dünya tatlısı randevu bulmak biraz zor ve randevu saatinden sonra girebiliyorum yoğunluktan dolayı. İlgi alaka güzel olduğu için devam ediyorum yoksa sıra çekilecek gibi değil
ita sezennmert İzmir’de Ege üniversitesi ne gidiyorum Ali Akdemir doktorum . Daha önce şehir hastanesine gidiyordum orda almıyordu doktor ama artık eşimde kızımda her kontrol de giriyor . Kesinlikle doktorla alakalı bir durum malesef
nursenkrk hayatsu_ bende Eskişehirdeyim, hangi doktora gidiyorsunuz ? Benimde 11 hafta oldu çok şükür
zehrakrdg hayatsu_ kabul etmiyorlar eşim arkamdan girerken doktor sitem ederek çıkarttırdı ondan sonra tamamen özele karar verdik her ana beraber şahit oluyoruz :)
senos15 hayatsu_ 11 haftalığım bebeğin bu dedi kapattı kalp atışı vs dinletmedi bile şok oldum ilk kez devlete gitmiştim normalde bu haftada ense kalınlığına burun kemiğine bakıyorlar özelde bebeğin hiç biryeribe bakmadı açtı bebeğin burda kalkabilirsin dedi kendide bakmadı yani