Baharaydms1 Geçen ay 31 Ekim de regl oldum bu ay gecikme yaşadım 3 gün bugün de kahverengi lekelenmem oldu regl oldum sandım ama bi şüphe ile elimde certain gebelik testi vardı yaptım doğru çıkar mı?
sedefhamile Baharaydms1 teste göre pozitif ama saglık ocağına kan testi ver istersen daha saglıklo sonuç alırsın
Goldgirl Baharaydms1 tebrikler canım yarın kan ver muhakkak dediğin lekede yerleşme lekesi muhtemelen
Baharaydms1 Goldgirl teşekkür ederim bu test yalancı pozitif verir mi acaba ona göre yarın gidip kan vereceğim
Baharaydms1 Esrasrgn elimde başka yok🫤 sabahtan sağlık ocağında kan vereyim o zaman çünkü bir kimyasal gebeliğimde oldu o yüzden endişeliyim
Sultan_nur Teste göre var canım gelen kahverengi lekelenmeler yerleşme kanaması da olabilir başka bir testin yoksa kan ver derim
Beyozz777 Baharaydms1 merhaba kahverengi kırmızıya yakın mıydı benim de gecikti test negatif çıktı bat günü de
Baharaydms1 Beyozz777 açık pembe kahverengi arası arada geliyor bu sabah kan testi verdim sağlık ocağında yarın çıkar mı bilmiyorum hemşire cuma günü kesin çıkar gel dedi
elifffada Baharaydms1 Bu test güvenilir hayırlı olsun ben çok kullandım yoksa hicbirsey cikmiyor kaset test
Ayln- Kan verdiniz mi acaba benimde son adet tarihim sizinle aynı pazartesi verdim 29 çıktı bugun verdm 53 çıkmış artış nasıl acaba