buketcal İkdiir detaylı ultrason da bebeğin midesi küçük deniliyor sınırda kalmış denildi başına gelip sonradan düzelen oldu mu acaba
betulmommy buketcal kaç cm ölçüldü? Benimde tam tersine midesi geniş denildi cumartesi perinatolojiye gidicem
Deletedmom_297 buketcal oofffggg bizimde safra kesesi gözükmedi valla bu detaylı ultrason kabusum oldu 😇😇😒😒
buketcal betulmommy 5 ile 14 arasında olması gerekiyormuş benim 5 çıktı ilk gittiğimde hiç mide gozukmemisti ikincide gözüktü ondada sınırda olduğu için riskli gebelik olarak ele alındı
Zey1124 Yengeme soyeldıler bebegın mıdesı küçük diye ama ekstra suyu çok fazla cıktı suan 32 haftalık su hala çok fazla
betulmommy buketcal mm olarak mı söylüyosunu? Benim 2.7 cm çıktı 21 haftalıkken, bu hafta 24 oldum perinatoloji randevum var canımı sıktı bu durum
buketcal betulmommy mm büyük ihtimalle bir şeyler yaptı hesapladı öyle dedi boyutun sınırda olduğunu ikinkez gittim perinatoloji ye şimdi baska şehirde 3. Ye gideceğim
buketcal Mide küçüklugunde bebek doğar doğmaz ameliyat oluyormuş yutak borusunu genisletiyorlarmis çocuk beslenemez solunum sıkıntısı olur denildi
Zey1124 hatice3553 bunun ne demek olduğunu bilmiyorum araştırcam ama bişey demediler bugün yatış yapıldı sancısı yok suyu çok fazla